>
В наявності
2799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

83 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3428 грн
3290 грн
+ =
5598 грн
5151 грн
+ =
8298 грн
7419 грн
+ =
3428 грн
3290 грн
+ =
5598 грн
5151 грн
+ =
9898 грн
8266 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Наша сьогоднішня перемога на Явіні-4 буде першим великим кроком до відродження нової та сильної Імперії" - Гілад Пеллеон

Приготуйтеся до битви за Явін-4 на боці Імперії, щоб здійснити один із планів Гілада Пеллеона за часів Галактичної громадянської війни. Для цього королівські гвардійці можуть атакувати зблизька, а артилеристи забезпечувати вогневу підтримку за допомогою шипометів і лазерної гармати в наборі LEGO "Death Star Troopers".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75034 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 83 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - будови. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75034 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2014 по 2015 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Захисники Імперії

У цьому наборі представлено 4 мініфігурки, які воюють на боці Імперії в битві за Явін-4. За рахунок їхнього повторення є можливість зібрати власну міні-армію. Серед можливих солдатів є:

  • 2 королівських гвардійця. Дві ідентичні мініфігурки одягнені в червоні костюми з затемненими руками, які доповнені червоними шоломами з вузькими прорізами і мантіями. Під шоломами чорні голови, без нанесених принтів облич. Озброєні воїни силовими піками, які зібрані аналогічно світловим мечам;
  • 2 артилеристи. Вогневу підтримку в наборі забезпечують солдати Зірки смерті, одягнені в чорні костюми. На голові великі шоломи зі срібними символами Імперії. Під шоломами два різних обличчя - занепокоєне і серйозне. Обидві мініфігурки мають шипомети, які можуть стріляти червоними круглими деталями. Про запас, таких елементів до набору додано 10. 

Лазерна гармата

Цей комплект належить до бойових наборів, у яких головна увага приділяється мініфігуркам, проте також присутні невеликі збірки. Атакувати повстанців гвардійці і солдати з набору ЛЕГО 75034, зібралися не тільки за допомогою силових пік і шипометів, а зокрема збірною лазерною гарматою. Як основу, модель використовує круглу пластину 6х6, а також має поворотне сидіння для оператора, на якому він може розташовуватися в положенні сидячи. Основний корпус гармати зібраний із сірих деталей різних відтінків. Зверху розташовані: ракета, що клацає, з маневреним вогнем, приціл, а також здвоєне дуло, які можуть злегка підніматися і опускатися.

Лазерна гармата Зірки Смерті досягає 8 сантиметрів заввишки, 13 завдовжки і 6 завширшки.

 

Змініть хід подій битви за Явін-4 і забезпечте перемогу військ Імперії, разом з королівськими гвардійцями і солдатами Зірки Смерті з набору ЛЕГО "Death Star Troopers".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари