>
В наявності
2099 грн
1896 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

608 шт.
0 шт.
38 × 7 × 26 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2268 грн
2038 грн
+ =
4198 грн
3660 грн
+ =
8998 грн
7692 грн
+ =
2248 грн
2022 грн
+ =
2498 грн
2232 грн
+ =
2558 грн
2282 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Коли ти сердишся - малюй бамбук, коли ти щасливий - орхідеї!" - китайське прислів'я

Не варто сперечатися з китайською народною мудрістю, однак у цьому випадку доречно її трохи переформулювати та додати ще одну пораду. Тому якщо Ви гніваєтеся, то малюйте бамбук, а коли щасливі - збирайте набір LEGO "Орхідея".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10311 було випущено у рамках серії Exclusive. Він містить 608 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – рослини. Набір був розроблений Майком Псіакі – дизайнером у компанії LEGO Group.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складання. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

 

Складання квітки в горщику

Складання орхідеї розділено на 4 пакетики і відбувається в напрямку знизу вгору. Починається воно з різнокольорового ядра горщика. Воно виконує 2 функції:

  1. служить основою горщика;
  2. виступає збіркою, до якої кріпляться листочки.

Внутрішня частина горщика виготовлена ​​з шарів кольорових пластин і балок Technic, що також спрощує складання. Вже до них кріпляться сірі панелі та створюється рифлена поверхня. Готовий горщик має діаметр 10 сантиметрів та висоту 8 сантиметрів.

Основна частина орхідеї в наборі LEGO 10311 складається із двох основних стебел, які розходяться на інші гілки. Вони здебільшого складаються з темно-зелених елементів Technic. Також збирається велике зелене листя і дрібні рослини, які проростають у горщику. Як тільки зелень на місці, ви додаєте квіти орхідеї. На рослині є два типи квіток, у тому числі бутони та повністю розкриті квіти. Крім дрібних, у наборі є 6 квіток. Не розкриваючи всіх цікавостей, їх складання Вас точно приємно здивує.

Останній крок – додавання “мульчі” у горщик. Для цього Вам буде запропоновано просто кинути деталі в горщик, що досить точно відтворить справжню поверхню грунту.

 

Готова орхідея

Набір LEGO “Орхідея” підтверджує думку, що краса проявляється у багатьох формах. Що стосується його, то цей набір складають різні форми, а також сотні способів, якими все можна розташувати, що робить його по-справжньому особливим. Здалеку орхідея виглядає точнісінько як справжня: широке плескате листя внизу, тонко вигнуті стебла, химерні біло-рожеві квітки і мульча в горщику. Тільки підійшовши ближче, ви зрозумієте, що ніжні пелюстки пластикові! Таким чином, на тих, хто отримає цей набір, чекає не тільки цікава збірка, а й відмінний кінцевий результат, який прямо створений для демонстрації.

 

Отримайте чудову квітку в наборі LEGO “Орхідея”, яка буде цвісти, радувати Вас 365 днів на рік і при цьому не вимагати особливого догляду (хіба що зрідка витерти пил).

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 чер, 2022
    Два моїх улюблених хобі — рослини та лего, тому ця орхідея ідеально підійшла мені! Конструкція була унікальною і навіть трішки розуміючись на лего, деякі рішення мене здивували. Кінцева модель - саме те, на що я сподівалась і мені дуже подобається. Єдина скарга, яку я маю, полягає в тому, що шматочки «кори» розсипаються і просто кидаються у верхню частину горщика в кінці, подібно до ґрунту навколо дерева бонсай. Це створює реалістичну естетику, але здається дещо недоречним щодо побудови з Lego. Проте набір однозначно став одним з улюблених.
    Достоинства:
    Дизайн горщика дуже унікальний, і його не так нудно будувати, як для Райського птаха. Демогорган як бутон доволі гарно виглядає. Ви можете переставляти квіти як завгодно.
    Недостатки:
    Техніка "просто кинути деталі у горщик" трохи засмучує, можна ж було вигадати щось цікавіше.
  • 5.0

    28 чер, 2022
    Стежила за цією підсерією з тих пір, як придбала бонсай та букет. І сказати те, що цей набір мене теж вразив - це нічого не сказати. Я б ніколи не подумала, що орхідея від LEGO може виглядати більш реалістично і витонченіше справжньої живої орхідеї. Крім того, що я отримала задоволення від складання, тепер я можу насолоджуватися нею на полиці над ліжком. Виглядає неймовірно!
    Достоинства:
    Дуже цікава техніка побудови (у тому числі вази). Привабливі кольори. Досить висока, тому схожа на справжню (купуючи її, я думала вона буде нижче). Візуальна естетика.
    Недостатки:
    Якщо листя рослини мало б матові елементи, то було б більш реалістично.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари