>
В наявності
5999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

969 шт.
3 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8498 грн
7924 грн
+ =
11848 грн
10503 грн
+

LEGO Creator Маяк (31051)

6499 грн
5460 грн
=
12498 грн
11459 грн
+ =
8998 грн
8519 грн
+ =
11198 грн
10367 грн
+ =
14498 грн
13139 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте у світ нескінченних пригод з ігровим набором LEGO Creator 3 в 1 Зоомагазин і кафе в центрі міста (31097), де вашій дитині належить не тільки втілити в життя три захоплюючі моделі будівель, але й поринути у безліч захоплюючих сценаріїв!

Нехай ваш малюк створить двоповерховий Таунхаус із затишною квартирою та приголомшливою терасою на даху, а потім вирушить у сусіднє кафе із зоомагазином, прикрашене яскравими вивісками та затишними вікнами. А коли настрій зміниться, просто перебудуйте все в гігантський банк або вулочку з трамваєм. З набором поставляються не тільки три мініфігурки, але й милі фігурки тварин, включаючи мишу, собаку та тукана, що надають грі ще більше веселощів та різноманітності.

Нехай ваша дитина вирушить у захоплюючу подорож у світі LEGO, де можливості нескінченні, а уява не знає меж!

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Зоомагазин та кафе в центрі міста (31097) складається з 969 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів, а також покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 років.

У цьому захоплюючому ігровому наборі вашій дитині є нескінченна творчість і веселощі! Крім трьох різноманітних будівель, які можна звести, кожен елемент просочений увагою до деталей і максимальним комфортом для гри. Від привабливих квітів на балконі до мальовничих вивісок біля зоомагазину - кожен елемент будівлі пронизаний дивовижною деталізацією, яка захоплює уяву та надихає нові пригоди.

Завдяки модульній конструкції кожна секція легко переставляється, дозволяючи вашій дитині створювати та змінювати сценарії гри в залежності від свого настрою та уяви.

Різноманітність складання

У даному конструкторі представлені три унікальні варіанти складання, кожен з яких відрізняється своїм стилем та характером.

1.Таунхаус з кафе і зоомагазином (Townhouse with Cafe and Pet Shop): - цей варіант являє собою двоповерховий будинок Таунхауса, де на першому поверсі розташовується затишне кафе, а на другому поверсі - невелика квартира з кухнею та терасою на даху. Поруч із Таунхаусом розташовується триповерхова будівля кафе із зоомагазином на першому поверсі. Тут можна придбати іграшкових тварин та інші товари для домашніх улюбленців.

2. Банк та вулична ділянка (Bank and Street Corner): - другий варіант є стильною будівлею банку, де можна розіграти захоплюючі сценарії пограбування та багато іншого. Будівля банку має свій характерний фасад та офісні приміщення. Поруч із банком розташовується вулична ділянка з торговими лавками та трамвайними зупинками, де можна створити захоплюючу міську атмосферу та розповісти незліченні історії.

3. Магазини та вуличні кафе (Shops and Street Cafes): - третій варіант є ряд магазинів та вуличних кафе, створюючи атмосферу активного міського центру. Тут можна зустріти магазин сувенірів, кафе з відкритими терасами та інші вуличні заклади. Цей варіант підходить для тих, хто віддає перевагу більш спокійним і розслабленим сюжетам, таким як зустрічі з друзями або прогулянки містом.

Кожен із цих варіантів складання пропонує унікальні можливості для гри та надихає дітей на створення своїх власних історій та пригод у світі LEGO Creator.

 

Придбати ігровий набір LEGO Creator Зоомагазин та кафе в центрі міста (31097) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    8 гру, 2020
    Очень рад, что взял этот комплект, пока он был в наличии. Очень интересная сборка, и мне нравятся все детали, которые можно найти внутри здания, рыба в аквариуме, балкон в квартиру и большая вывеска с чашкой кофе на стороне здания впечатляют. Та что я буду рассказывать, прикреплю фото - сами посмотрите. Мне понравилось.
    Достоинства:
    Аж 3 минифигурки. Много интересных решений, которые можно использовать даже в лего-городе.
    Недостатки:
    -
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Мои два сорванца просто без ума от этого набора и счастливы они по причине возможности постройки целых трех зданий: двухэтажное здание Таунхауса, а по соседству трехэтажное кафе с зоомагазином. А если наскучили эти здания то можно собрать банк и ограбить его ведь минифигурки тоже присутствуют. Да и в целом набор выполнен детально и имеет много мелких деталей интерьера.
    • 6 жов, 2020
      Я немного переживаю за мелкие детали, у меня 2х летний ребенок. Набор понравился, но пока не рискую покупать.
      • 8 гру, 2020
        Нина, пока не берите. Обратите внимание на лего-дупло или классику для начала. Для 2х лет этот и правда будет рановат.
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Цікавий набір, з ним мої діти готові гратися цілими днями. Збирали усією сім'єю. Можна вигадати багато сюжетів. Діти додали з інших наборів персонажей, я б хотіла, щоб персонажі були у наборі, бо більш за все діти граються із фігурками. Чудовий задум магазин для тварин і кафе, нічого зайвого. Набір простий, але він притягує увагу. Підійде як для хлопчика так і для дівчинки.
  • 5.0

    6 чер, 2019
    Интересный и позновательный конструктор, много деталей и все удобные, ребенок может свободно брать и собирать. Мне понравлось, что все яркое и ребенок с удовольствием играет.
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Это очень хороший конструктор, я довольна своим выбором. Он очень большой, мой ребёнок часами может с ним играться, деталей очень много и все классные, красивые, в общем стоящая вещь, это ещё нормальная цена для такой игрушки.
    • 6 жов, 2020
      Набор тоже понравился, искали дешевле, но не нашли. Все таки сайт хорошо мониторит цены и держит их на минимуме.
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Приобретали племяннице на 10-летие, все детки гостей совместно провели за ним весь вечер за счет разнообразия. Совместимость с другими наборами, настоящая радость для лего-манов. Качество и точность деталей отличная.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари