>
В наявності
3199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
2 шт.
26 × 6.1 × 13.9 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3798 грн
3703 грн
+ =
3798 грн
3703 грн
+ =
3798 грн
3703 грн
+ =
3348 грн
3325 грн
+ =
3528 грн
3476 грн
+ =
3898 грн
3787 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Лісова криївка" продовжує одну з перших серій конструктора та присвячений його 90-річчю. У ньому можна зібрати одне з сховищ Лісових вартових, які населяють околиці королівства. На офіційному сайті купити його просто так неможливо, він роздавався лише обмежену кількість днів та в подарунок до покупки від 150 доларів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40567 було випущено у рамках серії LEGO Castle. Він містить 258 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Castle переносить фанатів конструктора у середньовічний світ, де лицарі борються з драконами, а в лісі можна нарватися на розбійників. Вона стала однією з перших в арсеналі конструктора і досі радує пригодами в замках та на околицях.

Фігурки вартових

Набір містить 2 мініфігурки, які належать до фракції Лісових вартових. Серед них:

  • чоловік. Перший із розбійників одягнений у червону кофту та зелений костюм зі слідами потертостей, на голові – зелений капелюх із червоним пером. До його спини можна прикріпити сагайдак зі стрілами, а діставши лук, можна спробувати поцілити в мішень;
  • жінка. Друга фігурка представлена ​​розбійницею, яка має таке саме вбрання, як і чоловік. Однак замість капелюха у неї волосся, а зі зброї – меч.

Обидві фігурки мають друк спереду та ззаду тулуба. Серед їх аксесуарів: лук і сагайдак зі стрілами, 2 мечі, спис і 2 щити з оленями. Деякі з них відразу видаються Вартовим, інші розміщені в різних місцях дерева.

Криївка Стражів

Укриття у наборі LEGO 40567 представлене порожнім деревом із червоним прапором нагорі. Збірка досить проста, більша частина притулку зроблена зі складених одних на одну цеглин та пластин. Листя вбудовано прямо в стовбур дерева для більшої стійкості. Перший варіант такого було створено ще в далеких 1980-х, а тепер він одержав оновлену версію. Порівняно зі старим конструктором, нові елементи роблять дерево органічнішим і менш блоковим, а нові техніки дарують унікальний досвід складання. Завершена модель примудряється відчуватися як ретро, ​​так і оновленою одночасно, що оцінять як ті, хто збирав перші набори, так і ті, хто лише познайомився із серією.

Потрапити всередину можна за допомогою прихованих дверей, закріплених на шарнірах. Синій дах притулку кріпиться затискачами і легко відкривається, відкриваючи інший спосіб входу. Отже, можна отримати ігровий доступ до внутрішньої частини дерева. Він складається з двох рівнів, з'єднаних сходами. Це не повноцінний будинок, оскільки в ньому немає достатньо місця та умов для життя. Натомість притулок виконує роль оглядової вежі та місця, де зберігаються скарби. Саме на другому поверсі можна знайти бочку, наповнену золотом.

 

Відчуйте себе в ролі Лісового вартового, який тільки-но повернувся у форт, щоб сховати золото і подивитися, чи ніхто його не переслідує з набором LEGO “Лісова криївка”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари