>
Уточнити наявність у постачальника
689 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

16 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Ласкаво просимо до чарівного світу LEGO DUPLO Town. Цей яскравий, різнокольоровий ігровий набір під назвою LEGO DUPLO Поїздка автобусом (10988) – відкриває перед дітьми дошкільного віку захоплюючі пригоди та цікаві подорожі.

Щодня на зупинці маленькі пасажири з нетерпінням чекають на свій автобус, займаючи місця на спеціально відведеній для цього лаві. Також малюки знають, що на них чекає смачний ланч у їхніх власних ланч-боксах, для перекусу в автобусі! Які ж веселі та захоплюючі розваги чекають на них у дитячому садку? А які цікаві знайомства чекають на них на цьому шляху?

Цей яскравий ігровий набір LEGO DUPLO також є чудовим освітнім інструментом. Граючи діти не тільки бавляться, а й запам'ятають важливі уроки безпеки та правила дорожнього руху. А коли міський автобус нарешті прибуде, мініфігурки LEGO DUPLO вміло розмістяться за огорожею, демонструючи приклад безпечної поведінки під час поїздки. Так гра стає захоплюючим способом навчання, який є важливим і корисним для майбутнього кожного малюка.

Про набір

Маленькі дослідники, віком від 2 років, з легкістю зможуть зібрати простий і зрозумілий у збірці міський автобус, автобусну зупинку та квітку. На всі ігрові локації передбачено 16 елементів ЛЕГО та три мініфігурки - водій автобуса та двоє пасажирів. Ця навчальна іграшка стає чудовим способом розвивати моторні навички та творче мислення дітей. Адже втримати міський автобус на маршруті та наздогнати його з друзями – це така захоплююча пригода!

І це ще не все! Міський автобус простий у використанні, що дозволяє дітям розвивати свою уяву та влаштовувати захоплюючі поїздки на автобусі разом із друзями.

Зрозуміло, що ігровий набір LEGO DUPLO Поїздка на автобусі (10988) - це великий подарунок для всіх дітей, які люблять грати з автомобілями і створювати свої маленькі міста. Цей ігровий набір допоможе їм розвинути творчі навички та вигадувати веселі історії, що відображають реальний світ у їхній уяві.

І пам'ятайте, що велика цегла LEGO DUPLO призначена спеціально для невеликих ручок юних будівельників. Це ідеальний спосіб покращити дрібну моторику рук та розвинути логічне мислення, а також провести час з користю та радістю. Граючи з яскравими та зручними у користуванні кубиками, маленькі будівельники можуть втілювати свої найсміливіші та найкреативніші ідеї в життя. Цей унікальний набір дозволить дітям створити свої власні ігрові історії та запам'ятати назавжди яскраві моменти дитинства, наповнені радістю та посмішками.

Вирушайте у захоплюючу подорож з ігровим набором LEGO DUPLO Поїздка автобусом (10988), де кожен день сповнений нових відкриттів та дивовижних можливостей! Пориньте у світ LEGO DUPLO Town та вирушайте разом з малюками у захоплюючу пригоду на міському автобусі!

Пригоди чекають на вас!

  • 5.0

    26 сер, 2023
    Этот набор Lego очень красочный и имеет симпатичный дизайн, идеально подходящий для малышей. Моему сыну больше всего понравился автобус, и он любит менять персонажей, чтобы они по очереди управляли автобусом. Он очень хорошо ездит по всем типам поверхностей, поэтому с этим вообще проблем нет. Цветок и забор, кажется, не сильно подходят к набору, но автобус и автобусная остановка просто великолепны. К набору также прилагается небольшая инструкция, но самое приятное то, что вы можете придумать историю для своего малыша, что очень весело, а затем наблюдать, как он собирает её.
    Достоинства:
    Набор прост в сборке, но вызывает часы веселья. Яркие цвета привлекают внимание, размер деталей большой, и маленькие ручки могут удобно их брать. У автобуса есть петля сверху, чтобы можно было открывать и закрывать. Маленькая сумка тоже открывается.
    Недостатки:
    Цветок в наборе лишний.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари