>
В наявності
2599 грн
2058 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

668 шт.
5 шт.
54 × 8 × 28.2 cm
6+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
2948 грн
2327 грн
+ =
2948 грн
2327 грн
+ =
4398 грн
3570 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Це був би звичайний день у поліцейській дільниці, якби не одне велике АЛЕ - Дейзі "Кабум" Льюїс втікає з ув'язнення на переробленому сміттєвозі. Прослідуйте за нею і поверніть назад у камеру в наборі LEGO “Поліцейська дільниця”.

Про набір

Набір LEGO 60316 є новинкою січня 2022 року в рамках серії LEGO City та призначений для дітей від 6 років. На коробці спереду зображено сцену втечі, а ззаду деякі функції. Відкривши упаковку, Ви виявите: 668 деталей, 5 мініфігурок, друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії у додатку LEGO Building Instructions) та багато годин захоплюючих пригод. У зібраному вигляді поліцейська ділянка досягне понад 27 сантиметрів заввишки, 28 завширшки і 24 завдовжки.

Поліцейські та злочинці

У поліцейській дільниці LEGO-міста завжди вирує життя, хтось тренує собак, хтось вправляється на гелікоптері, хтось працює на пропускній. Але сьогодні особливий день, адже події розгортаються і всередині в'язниці, а саме – втеча. Познайомтеся з тими, хто був учасником цього:

  • шеф Персіваль Вілер – головний поліцейський міста. Він одягнений у блакитну сорочку з краваткою та синій костюм поліції. На груді видніється значок. Через вік Вілер трохи погано бачить, тому носить окуляри. Для управління підлеглими в руках рація;
  • офіцер Аллен - поліцейський міста. Він з'являється у блакитній формі з синіми штанами та у бронежилеті. Оскільки тут він водить гелікоптер, на хлопці захисний шолом;
  • Дейзі "Кабум" Льюїс - злочинниця, яку довго не могли зловити. На ній бордова порвана куртка та блакитні штани. Її можна впізнати за стильною зачіскою та маскою на очі;
  • дівчина-поліцейський – одна з співробітниць поліції. Вона одягнена у блакитну сорочку, коричневий ремінь та сині штани. На сорочці рація та поліцейський значок;
  • злочинець – один із ув'язнених. Він у смугастому комбінезоні ув'язненого, зеленій сорочці та зеленій шапці.

Як для поліцейських, так і для злочинців тут знайдуться цікаві аксесуари, включаючи пончики, наручники, рацію, камеру, гантелі. А ще, в наборі є поліцейський собака і білка (не поліцейський, а просто та, що просто живе на території).

Зухвала втеча

Дейзі місяцями обмірковувала втечу, щоб все пройшло ідеально. Все через те, що відділення поліції досить велике, крім самої будівлі є тюремний дворик і місце для дресирування собак. Їй довелося використовувати сміттєвоз та обладнати його підйомником для контейнерів та двома таранами, щоб легко зруйнувати стіну. І цей етап у неї навіть вдався, проте така втеча привернула багато уваги: ​​з одного боку, у неї з'явився спільник - злочинець, який відбував покарання, а з іншого - поліція відразу ж почула гуркіт і вже вирушає за Дейзі вертольотом і поліцейською машиною.

Чи достатньо дівчина модифікувала сміттєвоз, щоб уникнути погоні або в черговий раз поліцейські виявляться швидшими і сховають її за ґрати? Все залежить від Вас і від того, чий бік Ви займете.

Проведіть відмінний день, командуючи в поліцейській дільниці разом із шефом Вілером, а коли станеться втеча - вирішіть, на чийому ж Ви боці в наборі LEGO "Поліцейська дільниця".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Ззовні будівля виглядає трохи малою та тісною, проте зібравши, я виявив, що тут є багато потрібних поліцейським деталей. Можна виміряти та сфотографувати грабіжників, є ліжко, туалет та місце для прогулянок надворі. Здавалося б, чого Дейзі не сиділось)) Проте це й добре, вона дарує просто чудову функцію з втечею. Сміттєвоз розганяється та зносить мало не пів стіни. Тепер вже поліції в обличчях моїх дітей доведеться подумати як зловити злочинців та зробити так, щоб вони не втекли знову.
    Достоинства:
    Багато кімнат в поліції, майданчик для вертольота, пропускний пункт, місце для прогулянок. Нова машина поліції чудова. Сміттєвоз наврядчи далеко втіче, але стіну зносить знатно. Фігурка Дейзі дуже крута.
    Недостатки:
    Чомусь в поліцейський набір прокралась білка))
  • 5.0

    31 січ, 2022
    “Глупо было надеяться, что Дейзи долго просидит за решеткой” - сказал мой сын, собрав этот набор. А после, он с ухмылкой на лице помог ей унести ноги. Только не подумайте, он знает, что в реальной жизни полиция очень важна и помогает людям. Набор, как вы уже поняли, очень классный. Здание полиции похоже само на себя и имеет в подкреплении вертолет и автомобиль. Помимо фигурок (Виллер, Дейзи, Аллен, полицейская и преступник) есть еще и животные: собака и белка.
    Достоинства:
    Довольно большая станция, подойдет как основная для города. Зеленые детали добавляют жизни. Классная функция побега. В наборе есть и животные.
    Недостатки:
    Зачем преступнику сбегать с рыбой в руках?)
  • 4.0

    31 січ, 2022
    Итак, я хочу сказать, что сама станция не так хороша, как ее предшественница и имеет совсем небольшое здание. При этом машины намного круче. Вы получаете более гладкий полицейский грузовик, вертолет вместо дрона, а ваш автомобиль плохого парня - огромный крутой мусоровоз вместо какой-нибудь черно-красной. Кроме того, не смотря на то, что детали дороги новые, они все еще могут соединяться со старыми, тем самым добавляя реализма, объединяя 2 вида.
    Достоинства:
    Машины очень крутые. Дрон заменили на вертолет. Идея с побегом на мусоровозе относительно новая (если не вовсе новая). Сразу +5 фигурок.
    Недостатки:
    Сама полицейская станция маловата и простовата.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари