>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Зустрічайте суперсерію ексклюзивних наборів від компанії ЛЕГО — серію VIDIYO. Створюйте веселі і цікаві ролики з Єдинорогом ді-джеєм і ставайте відомими в соціальних мережах. Відкрийте цілий музичний світ разом з ЛЕГО VIDIYO.

Як грати?

Для початку вам потрібно буде завантажити безкоштовний додаток VIDIYO на свій гаджет, відсканувати спеціальні елементи набору BeatBits. Після цього на екрані вашого девайса оживе Єдиноріг і продемонструє свій крутий сценічний образ діджея. Вибирайте найпопулярніший трек і знімайте свій перший відеокліп, за допомогою віртуальної реальності. У додатку ви зможете вибрати трек, візуальні ефекти і навіть сцену для відео. Всі ефекти і музика постійно поповнюються і оновлюються, надихаючи вас знову і знову.

Відчуйте себе справжнім продюсером і режисером. Не обмежуйте свій потенціал, міксуйте стилі музики, додавайте кумедних персонажів, різноманітні танцювальні рухи і захоплюючі відеоефекти.

Знімайте ролики довжиною 60 секунд, з веселим Єдинорогом або проявіть свою акторську майстерність, ставши головним героєм відео. Потім опублікуйте в безпечної соціальної мережі VIDIYO і насолоджуйтеся захопленими коментарями, які проходять детальну модерацію.

Ви зможете розваги всюди брати з собою, завдяки спеціальній коробці BeatBox, де поміщається фігурка і всі елементи BeatBits. Придумайте і прикрасьте BeatBox кубиками ЛЕГО, створюючи свій унікальний дизайн. У будь-якому місці, при будь-яких обставинах ви будете завжди готові до зйомок нового відеошедевра.

Що в коробці? 82 деталі, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор LEGO VIDIYO 43106 Бітбокс Діджея Єдинорога можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Моя 8-річна донька настільки хотіла його отримати, що одразу почала збирати. Всередині єдиноріг, типова тема для дівчаток. Чомусь саме вона нагадала мені мультфільм Тролі. Інструкції доволі прості, всього кілька кроків і сцена готова. Хоча в подальшому ви можете змінити її дизайн із запропонованих або ж вигадати свій. Після закінчення варто лише завантажити vidiyo і почати створювати власні шедеври, якими згодом можна буде поділитися з іншими.
    Достоинства:
    Ціна дешева, враховуючи те, що набір вам дає. А дає він: доволі милу мініфігурка єдинорога, плитки, кейс з ручкою та массу задоволення від гри.
    Недостатки:
    Іноді вилітає гра та пропадає кліп, який в той час знімався.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    В битбоксе мне много чего нравится. Собрать его было довольно просто. Размер маленький, будет удобно брать с собой. Маленькая сумка для переноски - это супер творческий подход, который мы никогда раньше не видели. Детали самого единорога и кусочков плиток действительно аккуратны. Единственная проблема, с которой я столкнулся, заключалась в самом приложении. Загрузка занимает много времени и слишком много места для хранения. Вы сканируете мини-фигурку и биты в приложение, и оно открывает специальные эффекты. Идея прекрасна, но само приложение долго загружает каждый шаг. Тем не менее, то, что мои дети смогли создавать музыкальные клипы и делиться ими, доставило им много удовольствия. Кроме того, даже без использования приложения моим детям очень нравится играть с единорогом и битбоксом.
    Достоинства:
    Очень крутая штука с сумочкой, занимает не много места и можно взять куда угодно. Понравился выбор голубого цвета для единорога, а не белого. То чувство, когда дочки заставляют начать разбираться в единорогах.
    Недостатки:
    Кроме перечисленных проблем с приложением, оно еще и постоянно требует ровную поверхность. Ну чем ему линоллиум не ровная поверхность.
    • 1 кві, 2021
      А у нас на паркете нормально работает, ни разу приложение не сказало выровнять его)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари