>
Уточнити наявність у постачальника
2599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

136 шт.
3 шт.
35.4 × 6 × 19 cm
4+
0 шт.
4.3

Опис

Захопливі пригоди, небезпечні лиходії, відважні герої — все це унікальний набір LEGO Super Heroes 76180 Бетмен проти Джокера: погоня на бетмобілі. Однак, справжню особливість конструктора можна відчути тільки під час гри.

Так чим же новинка може здивувати?

Іграшка складається зі 136 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них можна зібрати унікальні транспортні засоби: бетмобіль, автомобіль Джокера. Вони відрізняються високою реалістичністю і глибокою деталізацією. Кожна лінія, кожен гвинтик, кожна деталь дає можливість з головою зануритися в гру.

Але це ще не все! Крім крутої техніки в коробці можна знайти ще й 3 мініфігурки супергероїв: Бетмен, Бетгьорл, Джокер. Вони є точною копією оригінальних персонажів з коміксів, тому море позитивних емоцій вам забезпечено.

Але і це ще не все! На окрему увагу заслуговують спеціальні аксесуари:

  • банківський сейф;
  • банкноти;
  • зброя;
  • інструменти;
  • скейт і тд.

Вони зроблять гру ще цікавіше і забезпечать безмежні можливості для творчості. Можна придумувати власні сюжети, а можна обігравати вже відомі ситуації з коміксів. В обох випадках ЛЕГО подарує незабутні емоції.

Ефективний розвиток

Не варто думати, що конструктори покликані виключно розважати. Уже численними дослідженнями було доведено, що під час гри розвиваються такі якості як дрібна моторика рук, уява, фантазія, логіка, посидючість, концентрація і багато іншого. Більш того, якщо дитина грає в колі друзів, то у неї ще й виробляються правильні комунікативні якості, без яких не обійтися в сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО — це відмінна можливість, щоб провести час весело і з користю.

Виключна якість

Всі деталі набору LEGO Super Heroes Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі зроблені з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин і інших неприємностей. Більш того, іграшки зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації, тому набір можна використовувати в якості прикраси для домашнього інтер'єру. Крім того, пластик абсолютно безпечний і не може завдати шкоди малюкові. Він не має гострих кутів, шорсткостей або інших небезпечних зон, тому підходить навіть 4-х річним.

До речі, крім деталей в коробці також знаходиться барвиста інструкція, яка допоможе зібрати набір правильно. А, щоб отримати більше задоволення від збірки, можна встановити спеціальний додаток LEGO Building Instructions. З його допомогою іграшкові моделі можна збільшувати, повертати і здійснювати будь-які інші дії.

Щоб купити LEGO Super Heroes Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі, не потрібно навіть виходити з дому, достатньо просто оформити заявку на нашому сайті або зателефонувати. Дійте!

  • 3.0

    12 тра, 2021
    Понравится ли этот набор кому-то старше детей? Ну...не уверен, все уже слишком в детском стиле. И если Бэтмобиль еще более-менее, то автомобиль Джокера очень простенький. Этот сейф (или как это назвать) вообще собирается из нескольких деталей, просто абы был. Зато минифигурки отличные, у того же семейства Бэтменов есть плащи. А Джокер сразу с ломиком, вдруг какие двери надо будет взломать.
    Достоинства:
    Что мне понравилось - минифигурки. Все трое с принтами на торсе, аксессуарами. Есть также плащи и маска Бэтмена.
    Недостатки:
    Если как на ребенка, то набор супер, кому-то постарше он просто не надо.
  • 5.0

    12 тра, 2021
    Помимо Бэтмобиля, который в основном использует одну большую часть и некоторые печатные детали, также включен небольшой автомобиль для Джокера. Кстати, у Джокера есть даже какая-то катапульта с красными канистрами. Могли ли они быть заполнены его фирменным веселящим газом? Думаю да. С Бэтгёрл все чуть проще - у неё рыжий скейт. Однако, у меня до этого не было скейтов лего, так что я доволен.
    Достоинства:
    Набор позиционируется как 4+ и он точно понравится маленьким любителям Бэтмена. Та что тут говорить, даже я был в восторге от минифигурок, транспорта и разных дополнительных штук.
    Недостатки:
    Обделили Бэтгёрл машиной(
  • 5.0

    12 тра, 2021
    Цей набір, хоча і створений для дітей, виглядає фантастично поряд із моїми дорослими наборами Lego. Міні фігурки чудові! Всі троє виглядають фантастично! Накидки Бетмена і Бетгьорл дуже довговічні. Цей набір чудовий, оскільки кожен персонаж має свій унікальний автомобіль та зброю! Сховище - приємне доповнення до історій, які ви можете створити за допомогою цього набору. Дуже задоволений, ціна справедлива, безумовно рекомендую!
    Достоинства:
    В такому невеликому наборі навіть більше ніж потрібно мініфігурок, різних аксесуарів по типу банкнот. Навіть скейт є. Дітям точно буде цікаво.
    Недостатки:
    Я був задоволений, придбавши цей набір. Але не знаю наскільки іншим людям постарше він сподобається.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари