>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

587 шт.
4 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Добра новина для фанатів серії LEGO NINJAGO! З'явилася можливість купити конструктор 2019 року випуску – Земляний бур Коула (70669). Ставши власником унікального набору, ви зможете допомогти головним героям перемогти величезного кам'яного монстра і розвідника за допомогою спеціального, потужного автомобіля з буром. Вас чекають захоплюючі пригоди і головна нагорода – золота Коса Землетрусів! 

Опис

Віддані шанувальники мультсеріалу про майстрів спін-джитсу точно оцінять по достоїнству раритетний конструктор LEGO NINJAGO 70669. У комплекті 587 «цеглинок» плюс 4 мініатюрних фігурки. Набір підійде для вікової категорії від 8 років і більше. Кожна деталь конструктора зроблена з нетоксичних і якісних матеріалів. Вони проходять ретельну перевірку перед надходженням в магазини, відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки.  

Іграшка від датської компанії підходить не тільки для розваги, вона відмінно розвиває творче, креативне і логічне мислення, дрібну моторику рук, посидючість, уважність.

Що очікує всередині

Що цікавого нас чекає всередині коробки? Розглянемо набір Земляний бур Коула 70669 з серії LEGO NINJAGO більш детально:

  1. Із запропонованих «цеглинок» можна побудувати потужний автомобіль з земляним буром, а також фігуру гігантського кам'яного воїна. Габарити машини складають 9/29/15 см (висота, довжина і ширина). Висота фігури – більше 18 см. 
  2. Автобур має кабіну, що відкривається, в ній можна розмістити дві мініфігурки. Також транспорт оснащений великими колесами, дрилем, який автоматично обертається і парою шипометів. 
  3. Гігантський кам'яний воїн озброєний значними мечами-катанами. Положення його голови, чотирьох рук і ніг можна змінювати. 
  4. У комплекті 4 персонажі: 
  • Коул – це ніндзя землі, він дуже сміливий і сильний. Фігурка була перевипущена в 2017 році;
  • Кай – старший брат Нії, головний герой серії LEGO NINJAGO з 2011 року. Він є ніндзя Вогню, сила перейшла до нього від батька;
  • кам'яний розвідник – мініфігурка чорного кольору, спереду намальована червона броня, на обличчі жовті татуювання. На шиї колчан зі стрілами;
  • гігантський кам'яний воїн: його червона голова з жовтими очима і чорними малюнками захищена чорним шоломом, руки і ноги чорного кольору, торс пофарбований під колір смугастої тюремної роби, на шиї сірий нагрудник. 
  1. У набір включені такі аксесуари: дві срібних меча, пара червоних катан, арбалет, Коса Землетрусів. 
  2. Для більш зручного і захоплюючого процесу складання конструктора, крім стандартної друкованої інструкції можна використовувати LEGO Builder – спеціальний додаток для смартфона, планшета або ПК. Після його запуску, з'являється можливість детально розглянути зібрану модель в 3D-режимі, повернути її в будь-яку сторону, наблизити або віддалити, а також доповнити її і зберегти результат збірки.  

Наші відважні ніндзя готові боротися зі злом, тому запрошують вас відправитися з ними до незабутніх пригод! Заводьте потужний бур-автомобіль і вперед! Унікальний набір Земляний бур Коула (70669) із серії LEGO NINJAGO можна замовити в нашому магазині за дуже «смачною» ціною.

  • 5.0

    7 лис, 2023
    Мені подобається, коли LEGO божеволіє під час створення своїх конструкторів і придумує щось дуже круте. Вони беруть ідеї ще з часів створення Ніндзяго і переосмислюють їх за допомогою сучасних цеглинок. Бур крутий тим, що він є частково бурильником, а частково - хот-род. Великий двигун і великі колеса - і він готовий до руху. Бур спереду має подвійне обертання, що виглядає просто чудово. У кабіні є місце для двох фігурок, тому Коул і Кай можуть поміститися там обидва. Ззаду є вкладки для зброї. На жаль, є дві вкладки, але 3 одиниці зброї. Ну що ж. Хтось тримає свою зброю на колінах. Гігантський кам’яний воїн - величезна особливість набору. Він побудований з цегли, щоб бути в 4 рази більшим за стандартну мініфігурку. Його ноги, тулуб і голова діють так само, як у стандартної мініфігурки. Руки мають трохи більше руху з кульовими суглобами в плечах. Збирати його не так вже й складно, але потрібно трохи попрацювати з механізмами тих же рук. Дуже приємно приєднувати кожну деталь і бачити, як оживає гігантська мініфігурка.
    Достоинства:
    Цікавий набір, який яскраво показує дві ворогуючі сторони. Використано різні кольори - червоний та чорний. Можна і буром просверлити, і детальками постріляти, і катанами помахати. Великий воїн виглядає як популярні зараз Be@rbrick, тому легко можна виставити поряд з чимось таким.
    Недостатки:
    Чомусь про кріплення для останньої зброї забули.
  • 5.0

    7 лис, 2023
    Мені дуже подобається цей набір, тому що в ньому є Коул. Мені подобаються всі цікаві ігрові функції у бура, наприклад, як ви можете повернути двигун, і він активує бур, або ви можете потягнути машину за собою, і вона повернеться. У кабіні можуть поміститися 2 фігурки. Лобове скло надруковане і має надруковані малюнки, що нагадують землю. На задній панелі є затискачі, де ви можете зберігати свою зброю. Мені також подобається, що гігантський воїн виглядає настільки схоже на звичайну мініфігурку, хоча в рази її перевищує по розмірам. Ноги мають звичайну позиційність мініфігурки, але руки на кульових шарнірах, тому ви можете більше ними рухати. До рук можна прикріпити великі катани, що додає гри.
    Достоинства:
    Рухомий бур с місцем для фігурок та стрільцями; мініфігурки, рівно розподілені між ніндзя та кам'яними воїнами; велика мініфігурка з 4 руками та катанами; принт обличчя у великого воїна.
    Недостатки:
    У наборі вистачає наліпок. У воїна є відкриті шпильки, що було б досить легко виправити.
  • 5.0

    4 бер, 2019
    У сына было день рождения и я заказал для него этот набор. Через два дня прибыл мой заказ, это довольно быстро, молодцы. Коробка весьма большая и красивая, а сам набор оказался реально крутым. Целая куча красивых деталек, мой пацан часами может ковыряться в нём, очень ему нравится.
  • 5.0

    4 бер, 2019
    Интересный приключенческий набор, позволяющий устроить по-настоящему увлекательный бой на громадном автомобиле ниндзя со сверлом, против каменного воина больших размеров. В комплекте целых 4 минифигурки героев, Коула и Кая, которые должны противостоять разведчику каменной армии и воину. Среди боевых аксессуаров катаны и арбалет, также на автомобиле установлена стреляющая установка. В нем дрель вращается при движении, это весьма эффектно смотрится, хотел бы отметить еще общую раскраску кабины, великолепный вид.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари