>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

127 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Перевірте рівень витривалості Ллойда за допомогою бойової машини!

Опис

Вам належать справжні перегони по тропіках разом з безстрашним Ллойдом, а компанію вам складе Тропічний позашляховик. Ця машина готова до самого непростого шляху з перешкодам і їх подолання. У Вас з'являється унікальна можливість відтворити безліч легендарних битв з Турніру стихій Ninjago.

В одному з таких боїв Ваш особистий персонаж-ніндзя буде давати відсіч могутнім ворогам, кожен з яких володіє непомірною силою. Потужна вбудована підвіска і шини з міцної гуми допоможуть Вам з Ллойдом без праці проїхати по самим непростим дорогам джунглів. Залазьте в кабіну і готуйтеся до бою!

Особливості набору

LEGO City 71700 Тропічний позашляховик є січневою новинкою, яка обов'язково сподобається хлопчикам від 7 років. Даний комплект - це один з елементів особливої ​​підтеми Ninjago Legacy. Його можна назватися ремейком найбільш популярних наборів, заснованих на четвертому сезоні відомого мультсеріалу «Ніндзяго: турнір стихій». Коробка містить 127 елементів, в тому числі і міні-фігурку головного героя - безстрашного Ллойда, який стане Вашим кращим другом на час гри.

Деталі комплекту допомагають в зборі невеликого всюдихода зі спеціальним місцем, куди поміщається міні-фігурка. На корпусі можна помітити комплект з золотою зброєю, а також прикраса з символікою головного героя. Цікава особливість всього набору - це зачіска Ллойда! Так-так, вона Вам точно запам'ятається. LEGO 71700 - це відмінний подарунок для шанувальників серіалу, крім цього, комплект стане доповненням іншим наборам лінійки.

Купівля

ЛЕГО 71700 продається за офіційною вартості, встановленої імпортерами. Оригінальність конструктора підтверджена наявністю сертифіката. Постачання в Україну здійснюється за допомогою офіційного дистриб'ютора. Ви можете замовити набір на нашому сайті всього за пару хвилин. Він обов'язково подарує Вам безліч позитивних емоцій, і зможе здивувати своїми ігровими можливостями. Діти будуть в захваті від такого подарунка, адже яскравість набору, його тематика і персонажі вражають всіх шанувальників популярного серіалу!

  • 5.0

    21 бер, 2021
    набір крутий багато деталей і коштує не дорого є фігурка і сам набір дуже крутий
    Достоинства:
    підійде новачкам які тільки ознайомилися з лего ніндзяго
    Недостатки:
    жаль тільки те що тут всього одна фігурка

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари