>
В наявності
8799 грн
7996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 159 шт.
10 шт.
58.2 × 37.8 × 8.7 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
10168 грн
9051 грн
+ =
13148 грн
11345 грн
+ =
9898 грн
8920 грн
+ =
13298 грн
11776 грн
+ =
15298 грн
13456 грн
+ =
8948 грн
8122 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З крутим набором LEGO Ninjago 71756 Підводний дарунок діти зможуть організувати захопливі і небезпечні битви прямо на дні моря. Конструктор дозволяє переміститися в фантастичний світ відважних героїв, хитрих злодіїв і неймовірних пригод.

Що в коробці?

Набір складається з 1 159 деталей, які легко з'єднуються і роз'єднуються. З них збирається просто величезний підводний корабель з крутим дизайном. Бездоганні лінії, витончені форми, насичені кольори — все це не тільки радує око, але і робить гру набагато цікавіше. Однак головна особливість корабля полягає не в його дизайні і розмірах, а в унікальних можливостях. Він має два пружинних знаряддя, кабіну, що відкривається, складні крила, знімного робота, а також 2 міні-субмарини. Все це дозволить на повну задіяти дитячу уяву і перетворить сірі будні в епічні ігрові баталії.

Мініфігурки

Неможливо обійти стороною і цілих 10 мініфігурок, які знаходяться в наборі. Кай, Ния, Зейн, Джей, Коул і Ллойд з аквалангами, ластами, спорядженням для підводного плавання і зброєю вже готові битися з небезпечним принцом Кальмааром, Маарайським стражем і двома ботами Ву. Мініфігурки є точною копією популярних персонажів з мультсеріалу, що робить гру ще веселішою.

Кому підійде набір?

Набір відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам віком від 9-ти років. При чому зовсім не обов'язково бути фанатом мультсеріалу "Ніндзяго", адже конструктор сподобається і тим, хто ще не знайомий з цим ігровим всесвітом. Іграшка ідеально підходить в якості подарунка на день народження, Новий рік або будь-яке інше свято.

Трохи про серію

Лінійка LEGO Ninjago була спеціально створена, щоб допомогти дітям переміститися в фантастичний світ, де команда відважних ніндзя бореться з силами зла. Як правило, набори складаються з різних бойових роботів, драконів, транспортних засобів і дивовижних персонажів. Діти можуть придумувати власні ігрові ситуації або відтворювати вже відомі сцени з мультсеріалу. У будь-якому випадку вони отримають море позитивних емоцій і радості.

Головна особливість серії полягає в тому, що вона повністю реалізує весь творчий потенціал дитини, а також розвиває цілий ряд корисних якостей. Дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість — все це тільки вершина айсберга. Якщо діти грають в колі друзів, то у них ще й розвиваються правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі. Одним словом, LEGO Ninjago — це відмінна можливість розвиватися і весело проводити час.

Якість

Всі конструктори робляться виключно з високоякісного пластику, тому не можуть нашкодити дітям. Більш того, вони відповідають усім галузевим стандартам якості і зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну.

Щоб купити LEGO Ninjago 71756 Підводний дарунок, досить просто оформити заявку на сайті або зателефонувати нам!

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Ця модель Дару судьби — вражаюча модель і один з найдовших крафтів, які я створив. Збірка зайняла в мене пару вечорів. Це досить складна конструкція, і віковий діапазон 9+ здається правильним. На додаток до комплекту входить безліч ніндзя та лиходіїв, а також 2 міні-підводні лодки, які можна зберігати в корпусі. Корабель має знімний дах, щоб ви могли потрапити всередину та розмістити команду. В свою чергу, зовні є прискорювачі з гарною функцією ковзання, що було цікавою частиною збірки. Є два пружинних гарпуни, які стріляють вперед. Набір підійде як малим, так і старшим шанувальникам Lego.
    Достоинства:
    У наборі 10 мініфігурок, усі з ластами, водолазним спорядженням і зброєю для боротьби з квартетом лиходіїв принца Кальмара. У наявності також колісниця та невеличкі закриті човни. Стильний човен, який нагадує лімузин.
    Недостатки:
    2 однакові фігурки ботів.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Збирати цей набір Lego Ninjago з моїм 9-річним сином було дуже весело. Були здивовані, скільки пакетів (9) було в коробці. Кожний пакет пронумерований, що полегшувало нам відстеження. Ми зробили це в порядку інструкцій, що було простіше для виконання. Цеглинки клацають і це справді заспокоює. Мій син знайшов у пригоді інструмент для видалення, який дуже допоміг, коли деталь було розміщено неправильно. Також нам сподобались мініфігурки та їх кількість - цілих 10 штук на цій субмарині. Це чудовий набір, чималого розміру з цікавими кольоровими деталями.
    Достоинства:
    Чудова якість деталей що традиційно. Мені сподобалась кольорова гамма застосована у цьому комплекті, а також велика кількість мініфігурок.
    Недостатки:
    Немає підставки, щоб зобразити корабель у повітрі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари