>
Під замовлення
2199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

147 шт.
4 шт.
38.2 × 26.2 × 5.65 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Кожна дитина мріє відправитися назустріч пригодам разом з Каєм, Зейном і Джеєм. Саме таку можливість і надає абсолютно унікальний набір LEGO Ninjago 71749 Остання битва корабля "Дарунок долі".

Відчуй себе справжнім будівельником

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 147 деталей різної форми. Всі вони відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити дітям. З кубиків збирається величезний корабель долі з вітрилом з фольги, турбінами, що крутяться, штурвалом, знімним іграшковим гідроциклом і якорем на ланцюгу. Головна особливість моделі полягає в її реалістичності, адже розробникам довелося добряче попрацювати, щоб викликати у дітей яскраві емоції. І у них це вийшло!

Неможливо обійти стороною і іграшкового дракона з крилами, які рухаються при натисканні на спину. При цьому дракон має спеціальне сідло в яке легко поміщається мініфігурка. До речі про мініфігурки ...

Конструктор також складається з 4 мініфігурок: Кая, Зейна, Джея і Примарного ніндзя Карен. Вони зроблять гру ще цікавішою і дозволять придумувати різні сценарії. Таким чином, діти можуть як відтворювати вже відомі сцени з мультфільму, так і придумувати власні ігрові ситуації. У будь-якому випадку, вони отримають море позитивних емоцій і радості. Також набір складається з величезної кількості цікавих аксесуарів: скриня, золоті злитки, дорогоцінні камені і багато іншого. Тепер відірвати дитину від гри буде просто неможливо, навіть не намагайтеся.

У коробці знаходиться яскрава покрокова інструкція, завдяки якій правильно зібрати набір зможе навіть той, хто жодного разу не грав з ЛЕГО. Більш того, в додатку LEGO Building Instructions є інтерактивна інструкція, вона дозволить масштабувати, обертати і маніпулювати віртуальними моделями для отримання ще більшого задоволення від гри.

Приємною особливістю моделі є те, що її можна, і навіть потрібно, поєднувати з іншими наборами. Це значно розширить ігрові можливості, і дозволить самостійно зібрати в своїй кімнаті цілий всесвіт.

Виключна якість

Кожна деталь конструктора зроблена з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин скручувань і інших неприємностей. Тому дитина може сміливо кидати, скручувати, стискати і навіть кусати деталі, не боячись їх пошкодити. Крім того, ЛЕГО 71749 зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну, тому конструктор можна використовувати в якості прикраси домашнього інтер'єру.

Грай та розвивайся

Уже численними дослідженнями було доведено, що під час гри діти не тільки веселяться, але і розвиваються. Такі якості як дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість, концентрація поліпшуються при кожній грі. Більш того, якщо діти грають разом з друзями, то у них ще й виробляються правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО — це відмінне поєднання приємного з корисним.

Уже вирішили зробити своїй дитині приємний подарунок у вигляді набору LEGO Ninjago 71749 Остання битва корабля "Дарунок долі"? Тоді швидше залишайте заявку на сайті або телефонуйте нам. Ми вас уже чекаємо!


 

  • 5.0

    14 гру, 2022
    У мене є 4-річний син, який любить блукати в магазині Lego і зазвичай вибирає моделі, які трохи перевищують його рівень майстерності. В тому числі цей відкрив для нього кілька нових прийомів у збірці. Сам набір складається з 3 основних частин - корабля-дракона, в'язниці з понтонами і дракона. Корабель є найбільшою моделлю в наборі, хоча корпус складається з цілісної частини, тому тут не так багато будувати. Дракон має гарний простий дизайн і може змахувати крилами, коли ви натискаєте між ними. Я б навіть не сказав, що набір більше призначений для хлопчиків, якщо дівчинка хоче собі дракона і корабель, то чому б ні.
    Достоинства:
    Корабель дуже великий, його розміри прибл. 25 см у довжину. Дракон хоч трохи менший, проте має функцію змаху крил. Набір включає 4 мініфігурки: Кай, Зейн, Джей, привид ніндзя Карен. Плюс зброя: меч, тризуб, 2 золоті зброї. Дитині цікаво грати з усім цим.
    Недостатки:
    Рішення для крил та вітрила сумнівне, будемо намагатися берегти їх, але чи вдасться...
  • 5.0

    14 гру, 2022
    «Ніндзяго» для тих, хто не в курсі, є скороченням слів «Ніндзя» та «Лего». Ніндзя виконують більшу частину важкої роботи. Хто б міг це подумати, а? Ця серія - це те, що подобається дітям, мабуть, вони зараз дуже люблять сутички та перемогу над злом. Набір містить 3 пакети для збірки та інструкції, ви також можете використовувати додаток Instructions Plus. Блоки в наборах 4+ трохи простіші, що значно полегшує їх конструювання дітьми. Три збірки включають човен, тюремні камери на причалі та літаючого дракона, який навіть має крила, які можуть змахувати вгору та вниз! Цей набір також має 4 мініфігурки, які чудово підходять для створення власних історій про ніндзя, коли набір готовий.
    Достоинства:
    Є кілька гарних дизайнерських елементів, як-от золоті вікна на кораблі. У тюремній частині є дві тюремні камери, у кожну з яких поміститься одна мініфігурка. Дракон простий у виготовленні, але ефектний. Матеріал для дракона та човна досить міцний, тому не хвилюйтеся про пошкодження.
    Недостатки:
    З драконом зрозуміло, проте вітрила можна було збудувати з деталей або зробити цільною деталлю, враховуючи вікову категорію.
    • 14 гру, 2022
      Доброго дня. І справді, ніндзя не легко живеться, коли і мультсеріал на них тримається, і серія конструкторів, так ще й треба встигати поганих хлопців гамселити😅. Це все жарти, насправді ми раді, що Вам в більшості сподобався набір, звертайтеся ще.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари