>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

183 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
3.7

Опис

Набір LEGO Ninjago 71745 Мотоцикл для джунглів Ллойда — це ідеальна можливість зануриться в фантастичний світ небезпечних пригод, вірних друзів та відважних героїв.

У чому ж особливість набору?

Конструктор являє собою незвичайний мотоцикл з шипами, крутим дизайном і глибокою деталізацією кожної дрібниці. Він точно сподобається фанатам всесвіту Ніндзяго, адже з його допомогою можна не тільки відтворювати вже відомі ігрові ситуації, але і придумувати власні сюжети.

Модель має кабіну, яка відкривається, робочу підвіску і флаєр, який можна від'єднати і використовувати як дошку для серфінгу. Це зробить гру ще цікавіше і динамічніше.

Неможливо обійти стороною і 3 мініфігурки, які йдуть в комплекті. Ллойд, Нія і Хранитель Рамбла — це все, що потрібно для щастя. Мініфігурки є точною копією оригінальних персонажів з фільму. Більш того, кожен герой має свою унікальну зброю. Таким чином, можна влаштувати справжню битву, переможець якої отримає амулет шторму. До речі, він теж йде в комплекті.

А ось ще дещо!

Конструктор ЛЕГО 71745 складається зі 183 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, подряпин і інших неприємностей. Більш того, деталі зберігають свій первинний зовнішній вигляд навіть після довгих років експлуатації, тому набір стане відмінним доповненням кімнатного інтер'єру.

Варто відзначити, що конструктор не тільки розважає, а й розвиває. Логіка, дрібна моторика рук, уява, концентрація — це далеко не весь список якостей, які поліпшуються під час гри.

Щоб самостійно ознайомиться з усіма особливостями LEGO Ninjago 71745 Мотоцикл для джунглів Ллойда, досить просто оформити заявку на сайті.

 

  • 4.0

    31 бер, 2021
    Тенденция к увеличению размеров байков довольно заметна в Ниндзяго. Однако дизайн уникален и здорово, что парус может отсоединяться и быть отдельно. Байк выглядит без него даже лучше. Но если лего решили его добавить, я принимаю их решение. Минифигурки довольно хороши. Ния - классный эксклюзив, и хотя другие фигурки не являются эксклюзивными, это самый дешевый набор, в котором они все присутствуют. Это хороший размер по цене, и даже парус нисколько не портит это.
    Достоинства:
    Байк нормальных размеров. Как по мне, то парус странное нововведение, однако пускай будет.
    Недостатки:
    У байка проблемы с балансом. Нету никакой подставки и стоит его поставить, как он почти сразу падает. Немного раздражает.
  • 2.0

    5 бер, 2021
    Ну от я не розумію, навіщо створювати одній й ті ж самі набори. Ну закінчилась у вас фантазія на серію - зробіть нову. Цих же мотоциклів нереально багато в серії ніндзяго. Та й вони ж настільки схожі один на одного. Очевидно, що серія своє віджила. З того, що хоч якость сподобалось в наборі: мініфігурки, зброя, ікла на колесах, доска для серфінгу.
    Достоинства:
    Мініфігурки, зброя, ікла на колесах, доска для серфінгу, амулет.
    Недостатки:
    Абсолютно нічого нового, порівнюючи з попередніми мотоциклами.
    • 1 кві, 2021
      Точно. Помойму, даже у Ллойда уже был здесь мотоцикл. Неужели ему мало?)
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Покупкой доволен, давно присматривался к мотоциклам ниндзяго, а тут еще и новый вышел. Он имеет 2 шип-шутера, открывающуюся кабину, рабочую подвеску и флаер, который можно снять и использовать в качестве доски для серфинга. Есть 3 минифигурки: Хранитель, Ния и Ллойд. Эти персонажи могут устраивать битвы между собой, чтобы узнать, кто выиграет драгоценный амулет шторма, который также идет в комплекте.
    Достоинства:
    Цена классная, учитывая то, что это новый набор. Уникальный амулет шторма. Полностью рабочий мотоцикл.
    Недостатки:
    В целом похож на остальные мотоциклы серии.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари