>
В наявності
999 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
2 шт.
21 × 4.6 × 21 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Усім шанувальникам серії LEGO NINJAGO хочемо показати новинку з цієї серії, а саме — набір 71731 Грандіозна битва: Зейн проти Ніндроїда.

Про набір

Даний набір розповість нам про битву двох супротивників: майстра льоду Зейна і нано-робота Ніндроїда. Це буде епічна битва, так як Зейн раніше теж був в рядах ніндроїдів, але перейшов до сил добра.

Вони змагатимуться біля кількох будівель, які звели роботи ніндроїди. Одне з них схоже на невелику вежу, за якою можна сховатися. Друге — схоже на дворівневу платформу з перилами нагорі, за допомогою яких можна раптово зістрибнути і атакувати ворога. Ці споруди забарвлені в звичні кольори ніндроїдів: чорний, фіолетовий, сірий і червоний.

Так само на полі бою присутній ще один корисний елемент. Це платформа, на яку можна застрибнути і дуже сильно розкрутити її. При цьому вона може вдарити ворога і завдати йому нищівної шкоди. Для цього потрібно вгадати особливий момент і перемога буде не за горами.

Мініфігурки

  • Відповідно до назви набору, в ньому є мініфігурка Зейна, який одягнений в білі крижані обладунки, зі звичною зачіскою і маскою синього кольору. Озброєний двома крижаними сюрікенами, які він готовий запустити у противника.
  • Є і мініфігурка Ніндроїда, який має вигляд робота, з мікросхемами, проводами і електронікою. У його руках велика сіра булава, якою він готовий трощити всіх і вся.

Кому підійде набір?

Всім шанувальниками ніндзя, серії NINJAGO або однойменного мультсеріалу. Влаштуйте грандіозну битву між двома бійцями і тільки вам вирішувати, хто переможе!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари