>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

51 шт.
2 шт.
21 × 4.6 × 21 cm
6+
0 шт.

Опис

Якщо ви захоплюєтеся всесвітом LEGO NINJAGO і любите дивитися мультсеріали про ніндзя, то набір, який ми зараз покажемо, точно повинен вам сподобатися. Це набір LEGO 71733 Грандіозна битва: Коул проти воїна-привида, в якому ви можете обіграти сценарій бою цих двох бійців.

Місце битви

Бійці будуть битися біля невеликого храму з дахом, який нагадує арку. Він освітлюється великим ліхтарем, який звисає з даху. Біля храму ви можете побачити підношення в ящиках. А поруч з ними на підставці лежить нефритовий стержень. Схоже, обидва бійці прийшли сюди за ним.

На полі бою лежить дуже багато різноманітного озброєння, яке можна буде використовувати в ході бою. Це сюрікени, мечі та бойові коси.

Присутня також чорна платформа, на яку може залізти один з воїнів і розкрутити її. Якщо підгадати потрібний момент, то за допомогою цієї платформи можна сильно нашкодити противнику.

Мініфігурки

З назви набору ЛЕГО 71733 можна зрозуміти, що в ньому будуть мініфігурки Коула і воїна-привида. І це дійсно так.

  • Фігурка Коула — майстра стихії Землі, одягнена в легкий костюм чорного кольору з поясом. А на обличчі — звична помаранчева маска. Озброєний він, як завжди, бойовою косою і вже готовий до бою.
  • Його противник — воїн-привид, один з воїнів Примарної армії. Він одягнений в синьо-фіолетову одежу з маскою, яка закриває все обличчя. Озброєний довгим дерев'яним тризубом.

Де купити?

Купити набір конструктора ЛЕГО 71733 Грандіозна битва: Коул проти воїна-привида можна купити в нашому магазині за низькою ціною.

Придумайте сюжет поєдинку і боріться з силами зла, використовуючи всі елементи оточення. Перемога у ваших руках!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари