>
Під замовлення
3199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

164 шт.
2 шт.
29 × 6.2 × 24.5 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Високошвидкісний обертовий рух призначений для дітей, оскільки вони розігрують зіткнення Стихій з конструктором LEGO NINJAGO 70684 "Бій майстрів кружітцу - Кай проти Самурая". Цей цікавий набір містить обертові торнадо Кая ЗК і хуртовинного Самурая, кожен з яких має мініфігурку і вміщується на власних простих в збірці спіннерних пускових установках, а також збірний п'єдестал із сувоєм Забороненого кружітцу на вершині для використання в якості мети. В ігровий набір входять елементи вічного вогню і вогняної кулі Кая ЗК, а також елементи з крижаного кристала і крижаного щита хуртовинного Самурая, які також можна відправляти обертатися за допомогою пускових установок.

Діти будуть в захваті від відтворення ефекту ніндзя-торнадо і створення своїх власних змагань кружітцу. Ця екшн-іграшка включає мініфігурки Кая ЗК і хуртовинного Самурая для творчої рольової гри.

Помістіть мініфігурки в вертушки торнадо, прикріпіть їх до пускових установок і запустіть, щоб відправити кожну мініфігурку в кружляння.

  • Кожна пускова установка торнадо з обертовою іграшкою має розміри 5 см у висоту, 3 см в ширину і 8 см в довжину.
  • П'єдестал висотою понад 9 см
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Выбрали этот магазин, потому что была самая низкая цена на это Лего среди других магазинов. Заказали наложенным платежом, отправку сделали день в день. Товар оригинал, хорошее качество, на каждой детальке написанно "lego". Сам механизм запуска этих ниндзя похож на бейдблейд, сейчас дети от такого фанатеют
  • 5.0

    1 лип, 2019
    Прививаю сыну любовь к боевым искусствам. Поэтому когда увидел этот набор Лего решил купить из-за качества и тематики. Ребенок проводит теперь сражениями с ними плюс охотнее идет на свои тренировки в зал.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари