>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

42 шт.
0 шт.
17 × 0.5 × 15 cm
6+
0 шт.

Опис

   Ви, або ваша дитина обожнюєте мультфільми про ніндзя? Тоді ви потрапили за адресою і цей полібег точно для Вас. Набір ЛЕГО "Аватар торговця Джея" заснований на 12 сезоні мультсеріалу "Лего Ніндзяго: Майстри Кружітцу" і пропонує зібрати мініфігурки аватара Джея і візок, наповнений зброєю і рибою.

   Джей - один з головних героїв серіалу, синій ніндзя блискавок. Разом з Каєм, Коулом, Зейном і Ллойдом він, протягом багатьох сезонів протистоїть лиходіям. Зазвичай він носить синій одяг, щоб підкреслити свою стихію і цей набір не виняток. Якщо бути точніше, то тут на Джеї принтоване синє кімоно з малюнком золотого дракона, що обвиває його. Також є знімні аксесуари: капелюх і пов'язка, а в залежності від ситуації, ніндзя може демонструвати 2 обличчя (радісне і похмуре). Саме в 12 сезоні серіалу Джей грає головну роль, потрапивши в гру "Вища імперія". І саме йому доведеться зануритися в гру, а цей аватар - його втілення в ній.

   У наборі представлена ​​величезна кількість зброї. Їм наповнена майже весь візок. А риба, очевидно, прикриття, щоб вороги нічого не запідозрили і прийняли Джея за звичайного торговця. Зроблено зброю в каламутному, жовтому кольорі, під можливе світіння. Кожна зброя в подвійному екземплярі.

   Візок складається з трьох ящиків, в яких можна без проблем все розмістити. Поставлена ​​вона на великі, колеса, що крутяться. Позаду - величезний ліхтар, який при потраплянні в нього світла імітує світіння.

   З цікавих фактів про набір: в серіалі не було саме цього аватара Джея, але так як набори лего в точності не повторюють мультсеріали, це закономірно. Також на голові у Джея не аби який капелюх, він належить Майстру Ву.

   Набір ЛЕГО 30537 підійде для будь-якого фаната мультсеріалу, який вирішить отримати набір по новому 12 сезону, або урізноманітнити свою колекцію.

   Цей, та інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари