>
Уточнити наявність у постачальника
1059 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

141 шт.
1 шт.
28.5 × 6.4 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

   Подаруйте своєму юному будівельникові години веселощів, разом з набором ЛЕГО "Ящик для конструювання Вайлдстайл" 70833.

   Опис набору

   Набір ЛЕГО "Ящик для конструювання Вайлдстайл" був випущений 1 січня 2019 року. Всього в коробці 141 деталь. Придбавши даний набір, Ви можете отримати мотоцикл Люсі з рампою, танцювальну сцену і спа-салон Юнікітті.

   Пакування

   Набір ЛЕГО 70833 поширюється в пластиковій валізці, що особливо зручно, якщо Ви захочете взяти набір кудись з собою. Валіза виконана в рожевому і чорному кольорі, що особливо відповідає образу Люсі. Як з передньої сторони, так і з задньої зображені збірки і функції, пропоновані набором.

   Мініфігурка Люсі

   Люсі (Дикунка) - подруга Еммета, креативна і розбирається в конструюванні. Спочатку саме вона хотіла знайти Блок Опору, однак дізнавшись, що він у Еммета, не стала заперечувати. У наборі ЛЕГО "Ящик для конструювання Вайлдстайл" вона має стандартний наряд, а також волосся, забране в хвіст. Одягнена Люсі в чорну куртку на блискавці, яка з правого боку розписана графіті. Штани також чорні та продовжують візерунок.

   Цікавий факт: спочатку її волосся було блакитними з рожевими прядками, однак Люсі пофарбувала більшу частину його чорним, щоб здаватися дорослішою. І, як видно на цій мініфігурки, залишилося лише 2 кольорові пасма.

   Фігурка Юнікітті

   Юнікітті або ж Кисонька в наборі ЛЕГО 70833 традиційно є збірної фігуркою. Вона прибула з Захмарної країни і приєдналася до боротьби проти Лорда Бізнесу. Тут вона виконана в рожевому кольорі, що означає, що це звичайна, а не зла версія. Має блакитний ріг і блакитний хвостик.

   Цікавий факт: коли Юнікітті щаслива, навколо неї з'являються зірки (звичайно ж, не в конструкторі).

   Збірки

   Набір ЛЕГО "Ящик для конструювання Вайлдстайл" позиціонує себе як 3 в 1.

  1. Мотоцикл Люсі з іграшкової рампою. Він оснащений сидінням для фігурки, тому Люсі запросто може сісти на нього і поїхати рятувати місто. Також епічності надають 2 деталі вогню, розміщені на рампі.
  2. Танцювальна сцена. Це обертаючийся подіум з мікрофоном, на якому можна розмістити фігурку.
  3. Спа-салон Юнікітті. У ньому є гідромасажна ванна, арка, сходи, прозоро-блакитні деталі і умивальник з щіткою.

   Всі збірки в наборі ЛЕГО 70833 виконані переважно в чотирьох кольорах: чорному, рожевому, білому і блакитному.

   Якщо Вам сподобався набір ЛЕГО "Ящик для конструювання Вайлдстайл", радимо також звернути увагу на наступний набір:

  • ЛЕГО "Ящик для конструювання Еммета" (70832).

   Він також поширюється в пластмасовій валізці і пропонує 3 збірки. До того ж, Люсі і Еммет буде набагато веселіше разом.

   Стрибайте на мотоцикл і вирушайте рятувати місто з Люсі або ж нарешті розслабтеся і прийміть ванну з Юнікітті. Вирішувати лише Вам, що станеться сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 5.0

    4 бер, 2019
    С большим удовольствием играет дочь этим набором, все детали и элементы конструктора выполнены в приятных нежных цветах, среди героев в наборе - стильная девочка Люси, по желанию можно пойти с ней в спа-салон, поупражняться на байке в прыжках через трамплин, украшенный языками огненного пламя. Также можно потанцевать и спеть на красивой сцене, сделать модную прическу при помощи аксессуаров - расчески, или поиграть с любимым питомцем. Конструктор хорош тем, что в нем сочетаются много разных вариантов для игры, а значит он не надоест быстро ребенку, он сможет с ним легкостью играть, совмещая с иными наборами Lego.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари