>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO 70823 «Триколісний велосипед Еммета» іграшка цікавої конструкції, яка оснащена сидінням для мініфігурки, трьома вертикально встановленими шинами і розкладними стабілізаторами. Набір включає в себе заправну станцію з вбудованим газовим насосом, функцію катапульти і місце для паркування триколісного велосипеда, а також персонажів LEGO MOVIE 2 - мініфігурки Еммета і побудованого з кубиків інопланетного загарбника зі рухливим ротом і оком циклопа, що обертається (Рослінека).

Розкладіть стабілізатори триколісного велосипеда, щоб він міг стояти самостійно.

Запустіть з іграшкової катапульти снаряд в прибульця. Цей кумедний набір дозволить вам розіграти сцени з фільму LEGO MOVIE 2.

  • 5.0

    7 лют, 2019
    Интересный набор, такой оригинальной конструкции у сына еще не было. Получился высокий ярко-желтый трехколесный велосипед с интересными детальками, вот как лампы, обода, катапульта. Есть парковочная зона для велосипеда в комплекте, а также заправочная станция. Фигурку Эммета можно усадить на самом верху в специальное кресло. Для большего интересна доступна возможность бросать в инопланетного захватчика ободом колеса из катапульты. Набор хорошо развивающий мелкую моторику и фантазию, довольна, что выбрала его.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари