>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

461 шт.
2 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

   Подаруйте своєму юному будівельникові години веселощів, разом з набором ЛЕГО "Триколісний рок-мотоцикл Залізної Бороди" 70834.

   Опис набору

   Набір ЛЕГО 70834 був випущений у січні 2019 року. Усередині 461 деталь, включаючи величезний мотоцикл і 2 мініфігурки. Підійде будь-кому від 7 років.

   В черговий раз Залізна Борода їде рятувати Апокаліпсбург, однак звідки не візьмись - Мімі Катавасія. Вперед, закручуємо останні гайки і зварюємо деталі за допомогою Бенні і влітаємо в саму гущу бою.

   Пакування

   Набір ЛЕГО 70834 упакований в коробку досить великого розміру. На передній стороні зображення мотоциклу і мініфігурок, зверху - логотип серії. Ззаду представлені можливі функції набору.

   Мімі Катавасія

   Мімі Катавасія - пілот, генерал, права рука Багатолики Прекрасної. Вона одягнена в яскраво-білий костюм з рожевими і нефритовими акцентами. На голові - такий же білий шолом з затемненим склом. Крила регульовані. У набір ЛЕГО "Триколісний рок-мотоцикл Залізної Бороди" також входить її пістолет, сердечко і прозоро-блакитні прискорювачі. А Зірочку можна використовувати в якості глайдера. Героям доведеться трохи постаратися, щоб перемогти Мімі.

   Бенні

   Бенні - астронавт зі старих наборів, який просто обожнює будувати космічні кораблі. Його одяг навмисно зроблено трохи потертим, щоб відобразити те, що він з 1980-х. У наборі ЛЕГО 70834 Бенні в блакитному костюмі астронавта з принтом ракети і в зламаному шоломі. У Апокаліпсбурзі його рука була замінена на механічну, що також є в цьому наборі. Бенні завжди готовий прийти на допомогу своїм друзям. Тому не дивно, що в даному наборі у нього є збірний зварювальний апарат для ремонту мотоциклу.

   Мотоцикл Залізної Бороди

   Після 5 років перерви, Бенні перетворив Залізну бороду у великий бойовий мотоцикл, здатний дати відсіч ворогам. Після багатьох пригод від пірата залишилася лише неголена голова, решта ж - наслідок старань Бенні і інших. У Залізної Бороди пов'язка на правому оці, піратський капелюх з палаючим пером і залізна борода (звідси й ім'я).

   Величезний мотоцикл в наборі ЛЕГО 70834 є чимось середнім між мотоциклом і кораблем. Попереду є навіть штурвал, хоча він усього лише для прикраси. Їздить даний мотоцикл за рахунок 3 гумових коліс: спереду 1 більше і ззаду 2 менших. Для атаки ворогів передбачені величезні стріляючі гармати і акулячий шутер. Так-так, Вам не здалося, Ви можете запустити на ворога акулу з клацаючими щелепами. Виконаний в брутальному стилі і чорно-коричневій кольоровій гамі, цей мотоцикл нікого не залишить байдужим.

   Сподіваємося, що у Вашій версії гри, набір ЛЕГО "Триколісний рок-мотоцикл Залізної Бороди" чекає краще майбутнє, ніж в мультфільмі і Ви все таки зможете уникнути атаки (не будемо розкривати всі карти і розповідати, що ж саме відбулося, подивіться мультфільм і самі все дізнаєтесь). Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари