>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

117 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Набір LEGO 70821 «Майстерня Еммета і Бенні «Будуй-ремонтуй»» включає в себе всі необхідні елементи для проведення майстер-класу з LEGO-конструювання. Навчальний комплект спеціально розроблений для забави і задоволення маленьких дітей і підлітків. Він включає шаттл Бенні з кабіною для мініфігурки, складними ракетними двигунами і космічним всюдиходом, який можна зняти. Також в наборі є рятувальний всюдихід Еммета і спеціальний стартовий стенд, який дозволяє навіть новачкам-будівельникам відчути себе значущим в побудові будівель, транспортних засобів та іншого. Конструктор містить прості в розумінні інструкції, які допоможуть Вам будувати і грати з задоволенням.

Цей простий набір космонавтів LEGO містить дві мініфігурки (Еммета і Бенні), заправну станцію і візок з безліччю різних інструментів, для нескінченних можливостей гри.

  • 5.0

    4 бер, 2019
    Покупала такой сыночку, ему этот набор конструктора сильно понравился, так что будем заказывать еще, видно, что продукция оригинал, без подделок.
  • 5.0

    25 січ, 2019
    Набор интересный, сыну очень понравилось чувствовать себя причастным к созданию различных транспортных и летательных средств. Для этого в наборе есть несколько соответствующих инструментов. Их можно также использовать для ремонта, вообще полезный конструктор, так как можно с самого малого объяснить, для чего какой инструмент применяется, и сам сынок может в этом с ними поупражняться. Дополнительно, набор можно расширять другими сериями Lego, где есть средства перемещения. Что касается входящих в комплект, то шатл выглядит красиво, с внушительными реактивными двигателями, в нем герои минифигурки могут путешествовать вдвоем, для них обоих есть места. Вездеход также привлекает внимание ярким дизайном, внушительными колесами. В нем отведено место под одну минифигурку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари