>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

50 шт.
2 шт.
14 × 4.5 × 12 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Готуйтеся до нових пригод разом з Емметом, Люсі і конструктором LEGO 70847 «Доброго ранку, зірочки!». З цим набором Ви зможете дуже цікаво пограти з катапультою, запускаючи героїв в повітря, а маленьких діток запускати на зірочці або разом із зірочкою. Також зірочку можна закручувати, перезбирати, щоб була можливість посадити дитину зверху зірочки і розкрутити. А в такі спекотні дні, героям потрібно буде підкріпитися прохолодним смузі і оцінити обкладинку улюбленого альбому Everything is Awesome.

У конструктор входять дві мініфігурки головних героїв Люсі і Еммета, а також фігурки двох малюків і зірочки, які збираються.

Разом з даним набором можна відтворити сцени з фільму «Лего Фільм -2».

  • 5.0

    11 сер, 2019
    Когда поступит набор в продажу?! Это просто великолепие, если в цене нет ошибки, то за 300 грн можно получить столько всего крутого?? Да, набор не большой, но фигурки основных персонажей, детки, это просто ааааа. Милота и крутота, очень жду когда снова поступит в продажу
  • 5.0

    1 сер, 2019
    Купуючи черговий набір від лего, дивуюсь звідки в них стільки фантазії.Цей набір я купила синові, хоча йому і три роки, та ве ж цікаво.Особливо сподобалась катапульта. Набір різнокольоровий, отож можна вчити кольори за його допомогою. Кожному герою надали ім'я. Коли вистрілює катапульта малюк сміється. Все зроблено якісно, як то кажуть, на роки.Рекомендую.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари