>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

694 шт.
3 шт.
48 × 6 × 28 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Відпочиньте разом з конструктором 70837 LEGO «Блискуче спа Шиммер і Шайн» і отримуйте задоволення!

Приєднуйтесь до Бенні, Люсі і Кицюні в кращому спа-салоні! Восьминіг Вісім із задоволенням зробить вам масаж. Або, можливо, ви віддаєте перевагу відпочинку в джакузі? Пам'ятайте, однак, що в Падруженській системі з фільму «LEGO. Фільм 2» все не так, як здається…може краще тікати?!

У цьому наборі LEGO для дітей є вісім мініфігурок персонажів з LEGO Movie 2: Бенні, Люсі, Бальтазар, Кісонька як спокійне кошеня, фламінго, восьминіг Вісім, Архімед і кажан-вампір Бальтазар.

У блискучому спа-салоні є вхідна арка, вбудований умивальник, два знімних столи, шість пляшок у формі горщиків із сумішами і різні аксесуари, такі як рушник, чайник, чашка, піднос для сервірування і прикраси з прозорого кришталю. Використовуючи важіль, ви можете обертати стіну і грати «перетворення» Бальтазара в кажана-вампіра, а джакузі обладнана кришкою з функцією люка.

У комплекті також є масажний стіл.

Фігурка Фламінго має рухливі крила і хвіст.

Спа має висоту близько 14 см, довжину 31 см і ширину 12 см.

  • 5.0

    18 чер, 2019
    Привет, хотела рассказать о данном наборе который купила на день рождения своей любимой дочурке. Начну с того, что в данной сборке есть целых восемь фигурок, а у фламинго подвижные крылья и хвост. Наличие входной арки ,съемных столов, набора из бутылочек и прочих различных аксессуаров делает конструктор еще более интересным, особенно для девочек любящих играть во всякие салоны красоты. Что особенно понравилось так это рычажок на поворотной стене с помощью которого вампир превращается в летучую мышь.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари