>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 024 шт.
2 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO 70828 «Барвистий святковий автобус» створений для Диско-вечірок з друзями. У цього класного автобуса є кабіна, що відкриваєтся, для фігурки Зебера, а також розкладні динаміки, кубик LEGO що світиться для освітлення паркету і диско-куля складена з прозорих блоків. Крім того, дах і бічні сторони автобуса можуть бути відкриті, щоб було легше потрапити всередину. Цей набір із серії LEGO MOVIE 2 також включає в себе: мініфігурки Еммета, Чаду, Амбер і фігурку Зебер (побудована з кубиків).

Автобус для вечірок має висоту 24 см, довжину 30 см і завширшки 23 см.

Зебер близько 8 см у висоту.

  • 5.0

    7 лют, 2019
    У сына был небольшой Лего конструктор, но хотел что-то по больше и разнообразнее, вот я и выбрала в этом магазине этот конструктор. Заказывала в понедельник, в среду привезли, это довольно быстро, спасибо. Ребёнок в лютом восторге, да и как иначе, конструктор действительно масштабный и качество невероятное.
  • 5.0

    12 січ, 2019
    Син давно мріяв про таке.Якісний і яскравий, запаху не має, дуже цікавий, деталі кріпляться добре, Дитина дуже захоплюється такими іграшками, так само це дуже корисно для розвитку і фантазії дитини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари