>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
4.0

Опис

Нова унікальна серія LEGO VIDIYO не залишить вас байдужим. Такого ще не було! Перед вами серія VIDIYO, яка являє собою справжній відеомейкер для вашої творчості. За допомогою спеціального додатку ви зможете створювати відеокліпи, довжиною в 60 секунд і спостерігати за пожвавленням фігурок у віртуальній реальності. Спробуйте себе в ролі режиссера і продюсера, а також ви самі зможете стати головним героєм, проявити свої акторські таланти. 

У додатку VIDIYO завантажені відомі світові хіти, на які ви зможете зняти свій відеоролик. Потім продемонструвати своє творіння іншим, розмістивши ролик у додатку VIDIYO, ваші батьки можуть не переживати, адже програма створена так, щоб забезпечувати своїх користувачів повною безпекою в мережі інтернет. Кожен коментар проходить серйозну модерацію, а для батьків придумана спеціальна батьківська панель, яка дозволяє контролювати що саме ви публікуєте і до чого маєте доступ.

Ви мрієте стати суперзіркою? Або успішним режисером, а може продюсером? Чи граєте на бас гітарі або мрієте навчитися? Вам імпонують веселі і оригінальні пірати?

Якщо на більшість питань у вас позитивні відповіді, тоді набір ЛЕГО Punk Pirate BeatBox (43103) саме для вас.

Конструктор Punk Pirate BeatBox (43103) - це веселий і харизматичний пірат панк-рокер, він грає на бас-гітарі, перебирає струни не рукою, а сталевим крюком. Праве око заховане під піратської пов'язкою, а волосся пофарбоване в бірюзовий колір.

Персонаж настільки неординарний, що точно сподобається всім. Ви тільки подивіться на його бешкетну посмішку.

Відкривайте коробку ЛЕГО Punk Pirate BeatBox (43103), завантажуйте додаток VIDIYO і вперед до музичного світу відеокліпів і хітів.

Збирайте і організовуйте свій музичний колектив, разом з наборами ЛЕГО серії VIDIYO.

Що в коробці? 73 деталі, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор Punk Pirate BeatBox (43103) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    29 бер, 2021
    Йохохо, свистати всіх нагору! Ми розпочинаємо круту піратську вечірку! Міні-фігурка пірата, гітара-якір, маленькі плитки - все це так прикольно стилізовано. Збирати тут загалом майже нічого, син впорався сам. Ручка допомагає носити із собою. Додаток було досить легко встановити на налаштувати. Ми змогли створити кілька прикольних роликів. В додатку достатньо велике різноманіття пісень, але було б краще мати змогу обирати також зі своїх, записувати пісні довше 1 хвилини та щоб пірат міг переміщатись.
    Достоинства:
    Крута піратська вечірка можлива лише з цим шукачем пригод, навіть гітара в нього як якір. На додаток отримаєте сцену та багато бітів.
    Недостатки:
    Додаток ще потребує оновлень, іноді вилітає. Потрібно додати можливість вибору власних пісень, дати можливість записувати довші ролики.
    • 1 кві, 2021
      Разрази меня гром! Это и правда лучший из этих новых битбоксов.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Минифигурка отличная. Везде идеальные и подходящие принты, даже татухи есть. Якорная гитара тоже великолепна. Битбиты выглядят прикольно и думаю, что смогут быть использованными не только в серии. У каждого есть связанная функция в приложении. Приложение: работало без проблем на моем телефоне Samsung. Это было быстро, после первоначальной загрузки необходимых данных по Wi-Fi. Никаких сбоев. Нет проблем со сканированием. Все интуитивно понятно, легко и весело. Нам это очень понравилось. Обидно, что количество песен ограничено и длится всего минуту.
    Достоинства:
    Какое-никакое, а творчество. Разнообразные плитки с функциями. Ну и конечно же минифигурка пирата! Свистать всех наверх!
    Недостатки:
    Не знаю, насколько серия долго продержится. Разок взять, посканировать и поиграть можно, но дальше уже не так интересно.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Купил это ради минифиги, так как собираю пиратов. У него довольно хорошая детализация, а плитки полезны в качестве альбомов или постеров для нестандартных вещей. Хотя входящий в комплект разделитель кирпичей для этого набора бесполезен. Приложение .. что за хлам. Сканирование выявило неправильные плитки, а затем, наконец, дважды вылетало, прежде чем что-либо могло сделать. Увидев кадры с конечным результатом, я не был впечатлен. Родители покупают лего, чтобы избавить детей от их телефонов ... а тут клон тик-ток.
    Достоинства:
    Я брал ради пирата, поэтому остался доволен им. Детализация супер, а плитки буду использовать как постеры.
    Недостатки:
    Что вообще за дурная идея вот так совместит лего и тик-ток. Полный бред.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари