>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

71 шт.
0 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Розкрийте свій музичний талант разом з LEGO і новою серією VIDIYO, вона оригінальна і унікальна завдяки спеціальному мобільному додатку. Скануючи спеціальні елементи набору ви зможете потрапити в додаткову реальність, зняти музичний відеокліп і навіть стати продюсером цілого музичного колективу.

Конструктор Candy Mermaid BeatBox (43102) представляє милу і красиву Русалочку гітаристку, ви тільки подивіться яка у неї стильна рожева гітара. Придумайте їй сценічний псевдонім, яскравий і милий, як вона сама.

У комплекті з фігуркою йде спеціальний BeatBox, де можна зберігати сцену Русалочки, її гітару і 16 штук BeatBits. BeatBox - можна використовувати в якості трейлера зірки для відправлення на гастролі. Завдяки BeatBox всі елементи набору ви зможете взяти з собою в подорож і знімати відеокліпи на будь-який локації, як тільки відчуєте натхнення. Зовнішній дизайн BeatBox ви зможете вибрати і зібрати з кубиків LEGO самі. Це може бути морозиво, хвостик Русалочки або гітара, або  створіть свій оригінальний дизайн.

BeatBits - це спеціальні елементи набору, які необхідно відсканувати за допомогою програми і відкрити на своєму гаджеті цілу систему візуальних і звукових ефектів. Ви зможете відтворити танцювальні рухи і сценічні декорації з вашим героєм.

Придумайте сюжет відеокліпу для милою гітаристки, вибирайте музичний хіт і знімайте перший кліп, довжиною в 60 секунд, для майбутньої суперзірки.

Конструктор Candy Mermaid BeatBox (43102) прекрасно підійде діткам від 7 років. Чи стане прекрасним подарунком для люблячої музику дитини.

Опублікуйте ваш ролик в безпечному додатку VIDIYO, де все відео і коментарі проходять спеціальну модерацію, а інформаційна панель дозволяє вашим батькам контролювати безпеку всіх процесів.

Знімайте відео, фантазуйте, вигадуйте і насолоджуйтеся процесом.

Що в коробці? 71 деталь, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор Candy Mermaid BeatBox (43102) можна в нашому інтернет-магазині.

 

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Цей бітбокс сподобався усій сім’ї. Моя восьмирічна донька грає з ним кожен вечір, з тих пір як отримала його. Обрала вона його дуже просто: вона любить морозиво, а хвіст русалки нагадав їй саме його. З цікавостей набору: сховище позаду і додаток для гри. Додаток використовується для сканування вашого бітбоксу, танців та запису відео. Цей набір дає також багато плиток для сканування, які потрібно розмістити по бокам сцени. При грі мініфігурка оживає та починає танцювати. Діти просто у захваті!
    Достоинства:
    Додаток дає змогу звільнити фантазію дитини, так як вона самостійно вибирає усе від мелодії, до смайлів. Є навіть спеціальні завдання. Бітбокс також легко транспортувати, є спеціальна ручка.
    Недостатки:
    Додаток сумісний не з усіма пристроями, раджу спочатку звіритися на офіційному сайті лего.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Эм...что это и с чем его едят пока непонятно, но очень интересно. Что я пока успела узнать. Битбокс - основной набор серии. Внутри каждого находится эксклюзивная мини-фигурка, «сцена» и 16 печатных плиток. За сценой есть место для безопасного хранения плиток и аксессуаров для мини-фигурок. Есть инструкция по созданию основного дизайна, а затем два изображения альтернативных дизайнов. Все аккуратно упаковано и подходит для переноски. Приложение VIDIYO - это то место, где вы можете оживить свои музыкальные минифигурки. После загрузки приложения вкладкой по умолчанию становится вкладка «Социальные сети», где вы видите модерируемый канал видео, загруженных другими людьми. Другие значки внизу экрана - это Галерея, Запись, Полосы и Сканирование. Сначала вы создаете группу, выбираете название и песню и сканируете сцену и плитки. Начинается запись и по ходу вы можете выбирать плитки, чтобы добавлять разных эффектов. В конце зарабатываются очки и поднимается уровень. В целом очень интересно, только вот надолго ли.
    Достоинства:
    Русалка тут отличная, что-то я даже не упомянула её в отзыве. Мне очень понравилось получать статистику в конце выступления. Похоже, что лего замахнулись на создание новой социальной сети.
    Недостатки:
    В основном недостатки связанны с приложением. Перед каждым выступлением нужно сканировать сцену. Время от времени происходили странные вещи, когда все участники группы начинали выступление спиной к камере. Или пол просто исчезал и превращался в черную пустоту. Или приложение вылетало.
    • 1 кві, 2021
      Вау, отзыв лучше, чем обучение в приложении)) Спасибо))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари