>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
0 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
4.3

Опис

Представляємо вашій увазі нову захоплюючу серію ЛЕГО VIDIYO, для всіх поціновувачів музики і музичного світу. З набором ЛЕГО HipHop Robot BeatBox (43107) ви зможете відчути себе справжнім режисером, знімаючи музичні відеоролики довжиною в 60 секунд. Головним персонажем буде Робот-репер, ви тільки подивіться, який він оригінальний і незабутній.

Давайте почнемо зйомки кліпу в стилі "реп" для цього вам буде потрібно завантажити на смартфон безкоштовний додаток VIDIYO, потім відсканувати спеціальні пластинки BeatBits і спостерігати, що станеться на екрані вашого гаджета. Ви побачите як оживе Робот у віртуальній реальності, а неперевершені спецефекти точно вам сподобаються. Вибирайте один з мега-хітів і знімайте супер-відео.

Відкрийте захоплюючі відеоефекти, за допомогою яких можна зробити все чорно-білим, а фігурка буде мерехтіти золотим кольором. І це далеко не все, в додатку VIDIYO представлена ​​велика кількість ефектів, все для ваших успішних відеоробіт.

Чи готові поділитися своїм творінням з друзями? Відмінно! Це зробити легко і безпечно в додатку VIDIYO, де всі коментарі проходять детальну модерацію. А для батьків продуманий свій метод контролю вашої безпеки в мережі. Розкажіть батькам, що набір LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) і віртуальна реальність повністю безпечна для вас. Для них створено спеціальну батьківська панель, яка дозволяє контролювати ваші інтереси і дії в додатку.

Чи готові до турне? Спеціальний BeatBox вміщує все необхідне, а дизайн коробки ви зможете прикрасити самостійно на свій смак, за допомогою кубиків ЛЕГО.

Ви зможете знімати відеоролики швидко і якісно на будь-який локації, відразу, як тільки вас відвідає муза.

Що в коробці? 73 деталі, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор HipHop Robot BeatBox (43107) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 3.0

    29 бер, 2021
    Мій 11-річний син зібрав набір менш, ніж за 5 хвилин. Після цього нам всім було цікаво дізнатись на що ж він здатен. Вперше він почав знімати та гра вилетіла, довелося перезаходити. Звичайно ж, нічого не збереглося. Коли він зайшов знову та зняв відео, гра пропрацювала хвилин 5 та знову вилетіла. І так відбувається знову і знову, останні дні син навіть не заходить в нього. І так набір - все те ж чудове лего, яке ми всі любимо, але з інтерактивною частиною все ще працювати і працювати.
    Достоинства:
    Крутий робот як на хлопчика, футляр в який можна все скласти. Шкода, що без гри це майже ніщо.
    Недостатки:
    Гра постійно вилітає, син в якийсь момент навіть почав дратуватись. Над нею ще потрібно попрацювати.
    • 1 кві, 2021
      Навіть не знаю, з чим це може бути пов'язано. У нас більш-менш нормально, хоча також буває вилітає.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Даже не знаю, что именно мне больше всего нравится с серии. Сыну взял этого робота, а дочке единорога. му потребовалась минута, чтобы собрать все части вместе, но, наконец, это было сделано. Я помогаю ему со сканированием, чтобы он мог получить лего-видийо, которое он хотел. Он также имеет 16 битов битов со специальными эффектами. Пару раз мы с ним попробовали сделать это вместе, а теперь он во всю снимает клипы с друзьями.
    Достоинства:
    Стильный черный с золотым робот. Собрать и разобраться оказалось довольно легко. Много битов, музыки на выбор. Плюс, приложение еще обещают обновлять и добавлять новое.
    Недостатки:
    ---
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Lego Vidiyo BeatBit Hip Hop - это новая игра Lego, в которой сочетаются лего и приложение для создания клипов. Это, прежде всего, Lego, поэтому моему ребенку понравилось создавать свою коробку и персонажа. Как это работает? Вы строите лего, а затем сканируете его. Затем вы создаете свой фильм, от названия группы до персонажа и того, что он делает, например, брейк-данс, прыгающие мячи, зомби и т.д. В приложении есть 5 основных частей: социальные сети, галерея, кнопка воспроизведения, группы и сканирование битбоксера. Самое интересное в приложении то, что вы можете играть с друзьями! Вам нужно только отсканировать свой бит-боксер, затем выбрать фон, и он появится на вашей домашней мебели в 3D. После того, как сканирование и выбор завершены, на экране появятся элементы управления, и начнется ваше «живое выступление»!
    Достоинства:
    амое интересное в том, что вы можете создать альбом Picture и отредактировать внешний вид вашего персонажа (сменить одежду, волосы, лицо, очки, брюки и т.д.). Чем больше вы играете, тем больше денег и призов зарабатываете. Чем больше вы разблокируете, тем лучше получаете музыку и сцены.
    Недостатки:
    В роботе чуть меньше деталей, чем в аналогах. Приложение работает медленно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари