>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
3.7

Опис

Для початку захоплюючої гри в музичному світі завантажте мобільний додаток VIDIYO. З його допомогою вам потрібно буде відсканувати спеціальні пластини BeatBits і на екрані вашого гаджета Інопланетянин Ді-Джей оживе, ви будете здивовані багатогранністю віртуальних ефектів і різноманітністю музичних аранжувань. Кожна аранжування - це всесвітньо відомий хіт, знімайте відеокліпи по 60 секунд, свої варіанти роликів на світові відомі пісні. Любите співати і танцювати? Тоді набір LEGO Alien DJ BeatBox (43104) точно для вас. Яскраві емоції та враження гарантовані.

Свої відеотворіння можна опублікувати в додатку, абсолютно безпечне місце для цього. Всі коментарі проходять модерацію, а ваші батьки зможуть переконатися і бути спокійними, що ви займаєтеся унікальною творчістю і класно проводите час в компанії з ЛЕГО.

Зберіть BeatBox на свій смак і подорожуйте разом з вашим улюбленим персонажем, ніхто не знає, де саме вас відвідає натхнення для зйомок нового кліпу. А для головного персонажу набору BeatBox буде служити як спеціальний трейлер для переміщення на гастролях. В якому місті завтра буде Інопланетянин Ді-Джей, а де сьогодні буде знято його новий кліп? Відчуйте себе не тільки режисером, але й продюсером соло виконавця або цілого колективу, для цього збирайте всіх персонажів серії ЛЕГО VIDIYO. 

Де представлені: 

  • Русалонька,
  • Пірат,
  • Робот,
  • Лама,
  • Єдиноріг.

Вам напевно вже хочеться негайно приступити до зйомок? Тоді відкривай набір LEGO Alien DJ BeatBox (43104) і вперед до нових вражень.

Що в коробці? 73 деталі, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор Alien DJ BeatBox (43104) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Отже, я не завантажував додаток і навряд чи це зроблю. Я знаю, що набір створювався для нього, але мене більше цікавить фігурка. Тому тему додатку я пропущу, хоча саме це і робить його набагато дорожчим. Набір сам по собі доволі непоганий. Коробка дуже просто збирається і в ній навіть є місце для зберігання плиток. Кришку можна декорувати і в інструкціях є навіть 3 варіанти дизайну. Ручка здається надійно прикріпленою. Сама мініфіга добре деталізована та має принти з обох боків. Я навіть вигадав де використати плитки - як постери, обкладинки для книг чи вінілові платівки.
    Достоинства:
    Мініфігурка, коробка, аксессуари - все відповідає міжгалактичній стилістиці набору. Як бачите, не обов'язково використовувати його за призначенням.
    Недостатки:
    Чув від багатьох, що додаток поки що нестабільний. Хоча я не тестував, тому не можу сказати з впевненістю. Але що я точно можу стверджувати, то те що мінімум половина ціни складається з додатку.
  • 2.0

    4 бер, 2021
    Не знаю, где здесь все рассмотрели пришельца, мне же минифигурка выглядит как футуристический диджей, ну или в крайнем случае космонавт. Вот в наборе Бэндмейты настоящий пришелец, а здесь что. Надеюсь, я смогу купить того, а то пока не выпал. Но как для коллекции, то и этот сойдет, уникальный же. С приложением у меня те же траблы, что и у всех.
    Достоинства:
    Лайк за возможность все хранить в этом боксе. Плюс, все же новая минифигурка это всегда хорошо.
    Недостатки:
    Серия была абсолютно не готова к выходу. Она же завязана на приложении, а что делать когда оно адекватно не работает.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Такие штуки удобно использовать во время какого-то перерыва. Хотя пришелец мне не очень зашел, сын захотел именно его. Выбор песен кажется «актуальным» (я не эксперт в поп-музыке), а эффекты, которые можно было добавить к записанному видео, казались довольно аккуратными. Собрать все это было очень просто, поэтому я думаю, что прикол в приложении. Примечание: для меня мобильное приложение-компаньон потребовало 200+ МБ «обновлений» после первоначальной загрузки, так что планируйте заранее, если у вас нет Wi-Fi для этого.
    Достоинства:
    На запись 1 трека траться не много времени, поэтому подойдет даже для 5-минутного перерыва. Эффекты плиток работают исправно.
    Недостатки:
    Приложение нестабильно: вылетает, чернеет экран и тд.
    • 1 кві, 2021
      Я знаю, что само видео пишется 1 минуту. А после этого нужно еще что-то настраивать? Или можно сразу публиковать?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари