>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

359 шт.
5 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У таємничій лабораторії доктор Фокс та його вірний робот-помічник Хелпер проводять незвичайні чарівні експерименти над Юнікітті. Серед блискучих лазерів, таємничих розчинів та дивовижних апаратів, вчений прагне надати Юнікітті нових відтінків кольору, створюючи магію прямо перед вашими очима.

Повернути колір та радість своєму чарівному світу!

А в міні-в'язниці лабораторії бранцем опиняється хмарка Ріка, що нудиться в очікуванні своєї долі в чергових наукових вишукуваннях доктора Фокса. Але тут на сцені з'являється Принц Паппікорн, який таємно стежить за діями вченого та його робота. Йому необхідно зруйнувати підступні плани та врятувати своїх друзів! Змішуючи чари та науку, ця лабораторна історія перетворюється на захоплюючу пригоду, де герої повинні спільними зусиллями вирватися із закутих чарами стін лабораторії доктора Фокса і повернути колір і радість своєму чарівному світу!

Заведи свій власний чарівний науковий центр із ігровим набором Лабораторія доктора Фокса із серії LEGO Unikitty! (41454) і пориньте у захоплюючі експерименти для створення мерехтливих речовин для міста.

Що потрібно зробити?

Помістіть Ріка у високотехнологічний сканер, вийміть його блискучу речовину та обережно покладіть у спеціальні контейнери.

Не забудьте про Юнікітті, яка з нетерпінням оглядає лабораторію зі свого столу і за допомогою маніпулятора акуратно досліджує кожну деталь. Підтримайте блиск рогу Принца Паппікорна, використовуючи спеціальний поліроль, і потім приступіть до впорядкування результатів досліджень разом із доктором Фоксом та його відданим помічником.

Коли рівень мерехтливого пилу загрожує знизитися, не турбуйтеся – скористайтеся дивовижним пістолетом зі зменшуючим променем та відновіть рівновагу у чарівній лабораторії! Цей захоплюючий та ексклюзивний ігровий набір LEGO Unikitty Лабораторія доктора Фокса (41454) обіцяє нескінченні веселощі, надихаючи на творчі наукові відкриття та пригоди у дивовижному світі Unikitty!

Про набір та серію

Раритетний ігровий набір LEGO Unikitty Лабораторія доктора Фокса (41454) складається з 359 елементів ЛЕГО, 5 мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 до 12 років.

Серія конструкторів LEGO Unikitty – це весела та яскрава колекція ігрових наборів, створена на основі персонажа Unikitty, який спочатку з'явився у фільмі "The LEGO Movie".

Ось деякі ключові особливості цієї серії:

  1. Унікальний персонаж: Unikitty – це чудова істота з рожевим хутром, райдужним рогом та веселим характером. Вона правитель Королівства Замес, і її зовнішній вигляд змінюється залежно від її настрою.
  2. Яскраві кольори та незвичайні форми: конструктори серії LEGO Unikitty пропонують безліч яскравих кольорів, незвичайних форм та веселих елементів декору, що робить їх привабливими для дітей та всіх фанатів LEGO.
  3. Різноманітні теми та сценарії: серія включає різні теми, від чарівних лабораторій до креативних кафе і фантастичних світів, надаючи різноманітні сценарії для ігор і конструювання.
  4. Унікальні аксесуари та елементи дизайну: в ігрових наборах LEGO Unikitty часто є унікальні аксесуари, такі як райдужні кубики та різнокольорові деталі, що додає дивовижні деталі до кожного конструктора.
  5. Серіал "Unikitty!" та інші медіа-проекти: серіал "Unikitty!" доповнює світ Unikitty, розкриваючи нові пригоди та сценарії. Це дозволяє фанатам зустрітися з улюбленими персонажами у різних форматах розваг.

Серія LEGO Unikitty привносить радість та веселощі у світ конструювання, надаючи дітям та дорослим можливість створювати свої унікальні та яскраві LEGO-світи.

Придбати ігровий набір LEGO Unikitty Лабораторія доктора Фокса (41454) ви зможете на нашому сайті!

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Зважаючи на дану серію та її особливості, це, безумовно, найкращий набір. Він містить багато корисних деталей, чудових персонажів і безліч цеглинок, які ідеально підходять для використання в наукових лабораторіях. Ніхто не заважає взяти ці сканери та використати їх при збірці будь-якої іншої дослідницької лабораторії, або ж можна поекспериментувати і зібрати клініку. Так само Юнікітті можна використати у парку атракціонів. І це я не кажу про те, що дитина може грати “за правилами” або придумати ще щось. Ще й ціна не надто висока, враховуючи, що набір вже встиг стати раритетним.
    Достоинства:
    Блакитні деталі різних відтінків, які гарно поєднуються між собою і за кольором і за кріпленнями. Акценти у вигляді неонових вікон та рожевих сканерів. Оглядовий стіл для Юнікітті або Паппікорна, який можна нахиляти. Ширина в 30 сантиметрів - доволі великий набір.
    Недостатки:
    На білому костюмі лікаря Фокс хотілося б мати невеликий принт. Можливо, кишеню або позначку лікаря.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Звичайно, з позиції дорослої я можу написати багато всього про те, що набір є простим або не цікавим, проте це не головне. Я брала його для доньки і він їй дуже сподобався. Дизайн набору передає суть лабораторії доктора Фокса завдяки яскравим кольорам і химерним деталям, тобто різноманітними приладами та хімікатами. ЇЇ можна трішки налаштувати, переставивши деталі. Мініфігурки, що входять до комплекту, особливо доктор Фокс, виглядають мило та подобаються дітям. Над Паппікорном, до речі, очевидно, що ставили експерименти.
    Достоинства:
    Кольоровий набір з більшістю деталей у блакитному кольорі. Присутні напівпрозорі салатові деталі. Багато різних сканерів, кнопок та приладів. 3 збірні фігурки, включно з самою Юнікітті, Паппікорном та лікарем Фоксом.
    Недостатки:
    Потрібно індивідуально дивитися по дитині, чи сподобається їй такій набір.

Рекомендуємо подивитися ці товари