>
Уточнити наявність у постачальника
859 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

173 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
3.0

Опис

Про сюжет
Зустрічайте нову музичну підводну пригоду для тих, хто любить веселитися. Діти можуть створити справжню танцювальну вечірку, де немає місця для нудьги. З деталей діти можуть створити іграшковиу будку діджея і сцену. Включайте улюблену пісню і вперед танцювати на великій сцені. Не варто забувати і про милу русалочку, яку можна посадити на риф в формі серця і насолоджуватися її обертаннями. Конструктор надає широкі можливості для гри. При цьому малюк може грати як наодинці, так і разом з друзями, що набагато цікавіше. У коробці можна знайти купу різних аксесуарів, які можна використовувати в своїх іграх, створюючи нові історії і ситуації.

Про конструктор
Набір LEGO Trolls: world tour 41250 Techno Reef Dance Party відмінно підходить творчим і креативним малюкам. З його допомогою дитина зможе гарненько повеселитися. Конструктор складається з 173 деталей, які відмінно взаємодіють між собою. Дітям сподобається не тільки збирати конструктор, але і грати з ним, створюючи унікальні і веселі сцени для ігор і пригод. До того ж деякі моделі мають свої цікаві функції, наприклад, волосся троля, може зніматися. Конструктор прекрасно підходить дітям віком від 5-ти років і є відмінним подарунком на день народження або інше свято. Здивуйте малюка унікальним конструктором ЛЕГО.

Про серію
Конструктори серії Trolls: world tour були спеціально розроблені на основі фільму Trolls World Tour. Зберіть свою власну групу тролів і вирушайте танцювати. Влаштуйте божевільний концерт або відтворити сцену з улюбленого фільму. Подорожуйте з тролями через унікальні світи музики, щоб об'єднати всіх тролів проти рок-апокаліпсису. Також діти можуть робити троллям цікаві зачіски та персоналізувати їх за допомогою різних прикрас та аксесуарів. Конструктори цієї серії спеціально розроблені для самих маленьких фанатів відомого фільму, тому вони легко збираються.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером і не можуть завдати шкоди дитині. Купити LEGO Trolls: world tour 41250 Techno Reef Dance Party ви можете в нашому магазині з доставкою по всій Україні.

  • 2.0

    2 кві, 2021
    Ну це ж абсолютно не схоже на мультфільм. Я додам фото Ті-Роллекса - короля техно-тролів, щоб ви побачили, наскільки мініфігурки не схожі. Сцена якось також зроблена кострубато, ніби додали все, що могли і куди могли, ніякої задумки. Якщо подобаються тролі, візьміть краще повітряну кулю.
    Достоинства:
    За намагання створити одну з моїх улюблених сцен накину 1 бал.
    Недостатки:
    Чому в наборі не мініфігурка короля техно-тролів, а якась дівчинка? Загалом не подобається.
  • 4.0

    2 кві, 2021
    Начебто, з цього ж починається друга частина Тролів. Хоча можу помилятися, донька вже довгенько не змушувала їх дивитися. Саме через це я і не можу сказати, чи справді тролі там були такі фіолетові. виглядає дуже штучно. Та і сама збірка доволі темна, можна було б зробити фіолетовий на пару тонів світліше. Хоча донечці подобається і я дуже радий цьому)
    Достоинства:
    Невеличка збірка для маленьких дівчино-фанаток Тролів. За словами доньки, вона дуже-дуже-дуже любить набір.
    Недостатки:
    Занадто темний фіолетовий. Навіть тролі мають такий самий колір.

Рекомендуємо подивитися ці товари