>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

159 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Особливості конструктора
Конструктор LEGO Trolls World Tour 41253 Lonesome Flats Raft Adventure відмінно підійде любителям фільму Trolls World Tour. З його допомогою дитина зможе перенести всіх казкових героїв в реальний світ. Конструктор легко збирається і не може нашкодити дитині. У коробці малюк знайде 159 деталей, які легко складаються і розриваються. Всі деталі проходять ретельне тестування прямо під час виробництва, тому дитина може їх кусати, стискати, скручувати, дряпати і здавлювати, не боячись пошкодити. Конструктор розрахований на дітей віком від 4 років і здатний подарувати море емоцій і позитиву. Він здатний повністю розкрити творчий потенціал малюка і розвинути у нього навички, які знадобляться в житті.

Як грати
Конструктор LEGO Trolls World Tour 41253 Lonesome Flats Raft Adventure - це відмінний спосіб познайомити вашого малюка з конструкторами ЛЕГО і навчити його будувати. З деталей дитина може створити справжню в'язницю, музичний пліт і сцену. Як ви вже зрозуміли, можливості для гри просто необмежені. Влаштовуйте гучні концерти, на сцені виконуючи свої улюблені пісні, або вирушайте в тривалу подорож на музичному плоту. У будь-якому випадку нудьгувати вам не доведеться. Всі деталі з точністю повторюють казкових персонажів і предмети, тому дитина зможе з захопленням грати і розважатися. Не варто забувати і про цікаві мініфігурки казкових тролів, які можна використовувати не тільки в своїх іграх, але і якісно прикрасити ними кімнатний інтер'єр.

Унікальна серія
Серія Trolls World Tour спеціально розроблена для любителів популярного фільму про тролів. Конструктори цієї серії відмінно підійдуть в якості подарунка фанатам цього фільму. При цьому конструктор залишається повністю актуальним і для тих, хто не знайомий з фільмом Trolls World Tour. В першу чергу набори цієї серії покликані подарувати дитині море щастя і веселощів. А вже в процесі гри, конструктор розвиває фантазію і дрібну моторику рук, а якщо малюк грає в компанії друзів, то ще й комунікаційні якості.

Купити конструктор LEGO Trolls World Tour 41253 Lonesome Flats Raft Adventure можна на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас залишилися питання, наші фахівці з радістю вам допоможуть.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари