>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

103 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Особливості набору
За допомогою конструктора LEGO Trolls World Tour 41251 Poppy's Pod ваш малюк зможе повністю зануритися в світ пригод. Ваша дитина буде в захваті від барвистих і цікавих моделей, які з точністю повторюють персонажів і споруди з популярного фільму. Конструктор являє собою цікавий будиночок для Поппі, в якому вона може прийняти душ, зробити зачіску і навіть знайти карту скарбів. Конструктор надає безліч можливостей для ігор і розваг. Але головна його особливість у високій мобільності та портативності. Коли дитина сповна награется, вона може акуратно скласти всі деталі в зручну скриньку у вигляді будиночка і взяти її з собою. Таким чином, улюблений конструктор разом з популярними персонажами завжди буде поруч.

Унікальна серія
Конструктор LEGO Trolls World Tour 41251 Стручок маку був розроблений спеціально на основі популярного фільму Trolls World Tour. Як і всі набори цієї серії, конструктор в точності повторює казковий світ, з усіма його персонажами. Тепер дитина зможе познайомитися з улюбленими персонажами в реальності і відтворити популярні сцени з фільму. Конструктор ЛЕГО здатний подарувати своїй дитині море задоволення і захоплюючих пригод.

Для батьків
Перед покупкою набору варто звернути увагу, що даний набір, як і всі конструктори ЛЕГО абсолютно безпечний і нешкідливий для дітей. Ще на етапі виробництва всі деталі проходять ретельне тестування, тому дитина може їх розривати, стискати, скручувати, дряпати і навіть кусати, не боячись щось пошкодити. LEGO Trolls World Tour 41251 Стручок маку був розроблений не тільки для цікавих розваг, але і для розвитку малюка. Під час гри ваша дитина розвиває такі якості, як комунікація, дрібна моторика рук і, звичайно ж, фантазія. Даний набір буде цікавий в першу чергу дівчаткам віком від 4 років. Він складається з 103 деталей і буде прекрасним подарунком на день народження або інше свято.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Trolls World Tour 41251 Стручок маку ви можете на нашому сайті. Якщо у вас виникли питання або труднощі, наші фахівці будуть раді вам допомогти.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

54 шт.
6+