>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

120 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Одягніть свій шолом і приготуйтеся до відмінного шоу разом з конструктором LEGO Toy Story 4 10767 «Шоу трюків герцога Кабума». Ви чуєте, як глядачі вітають? Увімкніть мотоцикл і зробіть кілька кіл в палаючому ободі. Потім встаньте на позицію і їдьте до рампи. Чи вдасться вам з герцогом Кабумом перестрибнути через полум'я і благополучно приземлитися на іншій стороні?

Набір включає дві мініфігурки: Вуді і Герцога Кабума.

Цей класний набір містить обруч для екстремальних стрибків і смугастий трамплін, де ви можете робити трюки. У комплект також входять мотоцикл, дві машини і невелика вивіска каскадерів. Допоможіть своїй дитині встановлювати палаюче кільце в різних місцях і робити запаморочливі трюки. Малюкам сподобається розігрувати захоплюючі сцени з мультфільму «Історія іграшок» або придумувати свої власні історії.

Аксесуари: чотири полум'я, накидка, додаткова перука і три бочки для збірки і складання одна на одну.

Смуга для трюків має висоту близько 18 см, довжину 22 см і ширину 12 см.

Мотоцикл має висоту близько 3 см і довжину 6 см.

Кожен автомобіль має довжину близько 4 см і ширину 3 см.

  • 5.0

    20 чер, 2019
    Як приємно, що у лнго так багато нових цікавих ідей. Набір із трюками - це щось. Кільце для тюків із вогнем якісно виконано, можна розігнатися за допомогою трампліну та пригнути. З інших наборів взяли машинки і фігурки, діти устроїли імпровізоване фаєр - шоу. Яб додала трибуни до цього набору. Якість відмінна, дітям цікаво, те що треба. Рекомендую купувати.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Набор оснащен трамплином, трюковым мотоциклом и двумя машинами через которые и будет прыгать юный трюкач. Собрать данный конструктор не составит особого труда, и все детали скрепляться идеально, и после многочисленных выполненных трюков мотоцикл не рассыпается. Кстати можно передвигать огненный огненный обруч. Я рекомендую больше для мальчиков так как он более предназначен им.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

139 шт.
4+