>
Під замовлення
17999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 595 шт.
0 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
11+
0 шт.
5.0

Опис

Поки Ілон Маск тільки випробовує свою електричну вантажівку з фурою і автопілотом (передбачається, що в подальшому електро-вантажівки такого типу стануть екологічною заміною звичайним далекобійникам, пересуваючись по дорогах лише за допомогою автопілотів і навігаторів), компанія LEGO вже випустила «в народ» цю диво - вантажівку в наборі ЛЕГО 42078 Технік. ЛЕГО-версія незвичайної машини вийшла вельми функціональною і схожою на оригінал. Срібляста вантажівка оснащена причепом, який може відділятися від тягача. На причепі встановлений маніпулятор, який допоможе, в свою чергу, поставити великий контейнер на платформу. Двері контейнера можуть відкриватися, сама платформа оснащена упорами. Тягач МАСК виглядає дуже солідно завдяки сріблястому кольору деталей. Його передня пара коліс може повертатися за допомогою прихованого на задній стінці кабіни важеля. Альтернативна модель набору LEGO 42078 - це міський сміттєвоз зі своїми специфічними функціями.

 

  • 5.0

    15 січ, 2019
    Модель велика, незвичайна. Після складання моделі, можна з упевненістю сказати, що вона коштує своїх грошей. Конструкція міцна і важка. Контейнер відкривається і знімається з причепа лебідкою, і попередньо можна висунути опори, щоб він не перекинувся. У двигуні видно, як ходять поршні. Два рубля, які повертають колеса. Один в салоні, другий на кабіні зверху ззаду. Набір дуже сподобався, його не соромно подарувати будь-якому школяреві.
  • 5.0

    16 гру, 2018
    Набір дуже класний. Це мій перший набір Технік,і він мене не розчарував. Збирати одне задоволення,багато деталей і сам по собі набір дуже цікавий. На збірку пішло приблизно 4 вечора в спокійному темпі без поспіху. На коробці зазначено, що можна зібрати 2 моделі - вантажівка і сміттєвоз. Але ось на інструкції по збірці є тільки перша модель. Другу, як я зрозумів, треба шукати десь на сайті лего, але я, чесно кажучи, так і не зрозумів де.
  • 5.0

    30 лис, 2018
    Посоветовавшись с мужем, какой подарок выбрать сыну на 7 лет, решили, что такой грузовик будет ему наиболее интересным, так как он большой, может преобразовываться в иные формы. Сынуле очень понравился наш подарок, набор не из легких, деталей много, собирать грузовик нужно внимательно следуя инструкции, местами проявлять логику, собирая такой непростой набор, прекрасно улучшаются навыки моторики у ребенка, более внимательным становится. Детали все на грузовике держаться крепко, активно играя с ним у сына не возникало проблем с тем, чтобы что-то отпадало, конструкторы Lego этим хороши, пусть они и дороже, нежели дешевые китайские аналоги, но таким набором ребенок сможет играть значительно дольше.
  • 5.0

    23 жов, 2018
    Дорогая игрушка, купили сыну на день рождения, теперь он проводит с ней всё свободное время! Вот за это я и люблю конструкторы Лего, они не надоедают детям очень долгое время ,это удобно.

Рекомендуємо подивитися ці товари