>
Уточнити наявність у постачальника
21499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 193 шт.
0 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
11+
6 шт.
5.0

Опис

LEGO Technic - серія для допитливих дітей
Складно знайти дитину, якій була б байдужа техніка і транспорт. Малюки в процесі дорослішання вивчають цей світ і хочуть знати все. Якщо ви впізнали свою дитину, то набір ЛЕГО Технік точно не залишить її байдужою. Особливість серії - деталізовані моделі транспортних засобів, які мають такі ж функції як їх справжні прототипи. Дрібні деталі дозволяють домогтися неймовірної точності. При чому, багато моделей працюють з двигунами і радіоуправлінням, що ще більше розігріває інтерес дитини. Мудрі батьки купують дітям LEGO Technic!

Яскравий землевоз для перевезення великих вантажів
Великі вантажні автомобілі - техніка, вкрай необхідна при будівництві, земляних роботах і видобутку копалин. Самоскиди Volvo 6х6 не знають собі рівних в даному сегменті. Головна мета таких машин - перевезення сипучих матеріалів в умовах бездоріжжя. Рульове управління з допомогою повороту рами в шарнірі - зразкове рішення при роботі в умовах, що вимагають підвищеної прохідності.
Варто відзначити систему управління з гідромеханічним приводом і самокомпенсацією, що не має аналогів. Це ключова особливість шарнірно-зчленованого самоскида Вольво, яка дозволяє добитися оптимального балансу маси і вантажопідйомності, завдяки якому техніка демонструє чудову маневреність і виняткову надійність. Ці машини здатні виконувати складні завдання при мінімальних часових витратах.

Функції ЛЕГО-моделі апарата
Вантажівка оснащена 1 великим двигуном з кутовим положенням, мотором XL і мотором L з функцією дистанційного керування через смартфон за допомогою Bluetooth. Така технічна начинка робить самоскид неймовірно реалістичним.
Досліджуйте кожну деталь вашої вантажівки і керуйте за допомогою програми LEGO Technic CONTROL +. Використовуйте різні екрани управління, щоб рухатися вперед, назад, повертати, змінювати швидкість і передачу або вивантажувати сміття тягача. В кабіні розташована персоналізована приладова панель з елементами управління. Додаток ставить випробування дитині, навчаючи її вирішувати завдання. Досягнення допомагають дітям розвивати свої навички водіння.

Основні характеристики набору
1. Складається з 2193 деталей - сподобається любителям складних конструкторських завдань.
2. Керуйте за допомогою смартфона.
3. Розміри зібраної моделі 60 см х 20 см х 20 см.
4. Орієнтований на дітей від 11 років, а також дорослих колекціонерів.

Купити набір 6x6 Volvo Зчленований самоскид (42114) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Купил себе любимому, я вообще люблю лего, впервые купил лего техник.
    Достоинства:
    Всё гуд фото загрузил с интернета, у меня красиво сфотографировать не вышло:(
    Недостатки:
    Инструкция вполне понятная, но все равно были нюансы, пришлось смотреть в интернете и пересобрать, разобрал половину набора..
  • 5.0

    17 сер, 2020
    Мне понравился ЛЕГО Техник, вообще люблю эту серию. Если сравнивать с другими наборами ЛЕГО, которые у меня были раньше, этот мне нравится тем, что в нем просто куча деталей и выглядит он прям как настоящий. Люблю собирать со своими друзьями из школы, вместе веселей и легче, а еще здорово, что можно управлять самосвалом при помощи смартфона, это круто!
  • 5.0

    15 сер, 2020
    Не знаю, что заставило меня купить ребенку такой сложнейший конструктор, но вот сидим уже третий день и никак не можем собрать, зато дико интересно. Детальки качественные, выглядит всё красиво, поэтому в принципе претензий быть не может. Конечно же, дорогой вариант, но это же LEGO, сам в детстве дико любил собирать. В общем, для любителей реально крайне сложных наборов советую. Магазину спасибо, доставили быстро.
    • 30 вер, 2020
      А, ми собирали при помощи видео с ютуб, действительно пришлось заморочиться!
  • 5.0

    28 сер, 2020
    Беру лего только на этом сайте! Сын у меня очень их любит, является фанатом, собирает новинки. Так что для нас вообще не проблема выбирать подарки. Здесь я уверена в оригинальности товара! Этот комплект один из любимых стал. Очень качественные детали, эффектный в собранном виде. Как родитель я очень довольна.
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Увага! Розміри зібраної моделі вражають. Опис на сайті, фото сподобались. Можна грати використовуючи смартфон. Замовили, дякую менеджерам за швидку обробку. Чекаємо на своє замовлення.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Усі хлопці полюбляють машинки, техніку. Цей набір не залишить Вашу дитину безучасною до набору. Ним краще гратися на вулиці, щоб було більш перешкод у перевозі вантажу. Після довгих ігор, жодної потряпини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари