>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

457 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Досить нудьгувати, пора вирушати в рятувальну експедицію! Для цього у тебе є спеціальне рятувальне судно на повітряній подушці і дещо ще ...


Що можна зібрати?

Набір LEGO Technic 42120 Рятувальний апарат на повітряній подушці складається з 457 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Більш того, вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, ударів і інших неприємностей.

З деталей збирається величезна судно з цікавим дизайном і глибокою деталізацією. Але найцікавіше — автентичні функції моделі. Поворотні вентилятори, сигнальна лампа, кабіна з сидіннями, панель керування з кермом — все це викликає захоплення при кожному погляді. Іграшка відмінно підходить для гри як наодинці, так і разом з друзями. З її допомогою ти зможеш виконувати небезпечні місії з порятунку людей, які мало кому під силу.

Думаєш це все? Тоді відкрий інструкцію, яка йде в комплекті і приступай до будівництва двомоторного літака з рухомими кермом і елеронами. Він значно розширить твої ігрові можливості, тому не дивуйся якщо під час гри ти не помітиш, куди ж так швидко зник час.

Розвивайся разом з ЛЕГО

Набір ЛЕГО 42120 не тільки розважає, а й розвиває. Численними дослідженнями було доведено, що регулярна гра покращує дрібну моторику рук, уяву, логіку, концентрацію, посидючість і цілий ряд інших якостей. Більш того, гра в колі друзів розвиває комунікативні навички, які так необхідні в сучасному світі. Дивовижно, чи не так?

Купити конструктор LEGO Technic 42120 Rescue Hovercraft можна, оформивши заявку на сайті або зателефонувавши на гарячу лінію. Ми вже чекаємо тебе!

 

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Неймовірно гарна ціна за таку кількість деталей та доволі унікальний дизайн. На мою думку, помаранчевий колір у техніці завжди виграшний. Безліч деталей, що можуть рухатись. З простого сподобались трубки по бокам, хоча я і не знаю яку функцію вони виконують. Я б навіть запропонував цей апарат як стартер для тих, хто тільки починає знайомитись з серією.
    Достоинства:
    Я дуууже сподіваюсь на схожі набори і в майбутньому. Нарешті це не звичайні авто, а щось саме таке, унікальне.
    Недостатки:
    Не можу знайти інструкцію для моделі Б. Вона взагалі є чи буде?
    • 9 тра, 2021
      Звичайно, усі офіційні інструкції доступні на сайті LEGO: https://www.lego.com/en-us/service/buildinginstructions/42120
  • 5.0

    4 бер, 2021
    Мне очень нравится этот маленький набор. Он имеет основные функции - рулевое управление и вентиляторы. Детям может потребоваться помощь в соединении палубы с корпусом, но в целом это не слишком сложная сборка. Но есть одна часть, которая мне не нравится. Черный корпус вертикален спереди и сзади, но изгибается внутрь по бокам. Это связано с выбором панелей, но я бы предпочел, чтобы стороны были прямыми вертикальными. Даже на коробке это скрыто водой. Нижнюю часть, видимо, никто никогда не должен видеть. Я ценю добавление нескольких косметических деталей - антенны и спасательный круг заполняют пустую область на палубе.
    Достоинства:
    Достойный набор по разумной цене. В дальнейшем будет еще и инструкция для модели Б. Антенна и спасательный круг как аксессуары.
    Недостатки:
    Это довольно симметричная модель, поэтому есть много дублирующих шагов. Корпус вогнутый по бокам.
    • 1 кві, 2021
      Уже есть инструкция Б? Или еще нужно ждать?
      • 9 тра, 2021
        Авжеж. На офіційному сайті: https://www.lego.com/en-us/service/buildinginstructions/42120
  • 5.0

    4 бер, 2021
    Це класно, що лего робить крок у бік більш незвичайного транспорту. І хоча це не перший ховеркрафт (8824, 42002, 42076), представлений ними, але однозначно кращий. На коробці зазначено, що є модель Б, проте я поки що не знайшов інструкцій в інтернеті. Всередині 3 пакетика, невелика інструкція і наліпки. В деталях нічого незвичайного, хіба що багато помаранчевих панелей. Зазвичай каркас робиться з чорного або сірого, а вже потім додаються кольори, але оскільки модель невелика, то і помаранчевого більше.
    Достоинства:
    Багато помаранчевих пластин. Рульове кермування. Лаймові колеса. Задні вентилятори крутятся.
    Недостатки:
    Наліпки. Можна було додати хоч 1 водія.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари