>
Уточнити наявність у постачальника
13699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 110 шт.
0 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
12+
6 шт.
4.7

Опис

Якщо Ви любите поганяти на позашляховиках, то набір LEGO Technic "Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros" точно має Вам сподобатися. Всі деталі в наборі ЛЕГО 42129 прямо таки просякнуті міццю і швидкістю. Будьте впевнені, у цій моделі Вас вразить все: від збірки, до ігрових можливостей. Придбайте набір ЛЕГО 42129 і переконайтеся самі!

Упаковка і вміст

Набір ЛЕГО "Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros" поставляється в стандартній для серії упаковці - великий картонній коробці. На передній стороні зображений позашляховик у всій своїй красі, який мчить по бездоріжжю, зверху логотипи ЛЕГО і серія Техніка, знизу праворуч згадка про управління контролером.

На зворотному боці: розміри евакуатора, віддалене управління і функції. Відкривши коробку, Ви виявите 2110 деталей, інструкцію для складання та наклейки. За допомогою цього всього Ви зможете створити досить великий позашляховик, завдовжки 48 сантиметрів і висотою 21 сантиметри.

Увага! Мініфігурки в наборі ЛЕГО 42129 відсутні.

Деталі й функції

У наборі ЛЕГО "Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros" використовуються класичні деталі серії ЛЕГО Техніка, щоб віддати данину підтемі позашляховиків. До класичних деталей можна віднести:

  • робочу підвіску для 4-х коліс;
  • детальну коробку передач;
  • блокування диференціала для підвищення прохідності;
  • 2 вогнегасника.

Для гри з набором ЛЕГО 42129, Ви можете створити власну трасу, використовуючи прапорці, включені в набір.

Порадують Вас також і цікаві функції, які зроблять набір ЛЕГО "Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros" більш реалістичним і нададуть більше можливостей для гри. Тут Ви знайдете:

  • робочу підвіску;
  • сервісний люк, що відкривається;
  • двигун з обертовим вентилятором радіатора;
  • диференціали, які можна блокувати і розблокувати за допомогою програми.

І багато іншого, що точно сподобається і дорослим і дітям!

Проїдьтесь на цьому брутальному позашляховику просто так або використайте спеціальний додаток і побийте всі рекорди.

Додаток CONTROL +

Додаток CONTROL + — це безкоштовний додаток на Ваші девайси для взаємодії з наборами ЛЕГО Техніки. Він додає звукові ефекти, способи управління, завдання та досягнення. Підключивши до додатка набір ЛЕГО 42129, Ви зможете використовувати рульове управління і блокувати диференціал. Також, додані досягнення не дадуть занудьгувати і подарують багато годин захоплюючої гри. Чи зможете Ви зібрати їх всі?

Увага! Для гри з позашляховиком знадобитися 6 батарейок типу AA (не входять в комплект), концентратор (входить в набір) 3 великих двигуна (входять в набір) і 1 середній двигун (входить в набір).

Чи готові Ви до нового випробування по збірці крутого позашляховика? Набір ЛЕГО "Повнопривідна вантажівка для випробувань Mercedes-Benz Zetros" не підведе Вас ні в процесі побудови, ні під час ігор.

  • 5.0

    19 сер, 2021
    Те, кто говорят, что набор дорогой, вероятно не особо разбираются в конструкторе. Соотношение цены и качества намного выше, чем у большинства наборов Control +, так как у вас больше деталей, больше мощности и больше интересных методов сборки. Ведущий задний мост и механизм блокировки дифференциалов были для меня очень простыми, но новыми идеями в этом наборе. Режим AR в приложении не может не радовать.
    Достоинства:
    Цена и качество. Более 2000 деталей. Большой размер внедорожника. Топовые функции.
    Недостатки:
    На полной скорости он движется медленнее, чем Volvo 6x6.
  • 5.0

    19 сер, 2021
    Я купил этот набор, потому что мне посчастливилось оказаться в экономической ситуации, когда я мог себе это позволить. Одним из достоинств этого набора является функция дополненной реальности в приложении Control +. Анимация плавная, интерфейс чистый. Было бы преступлением не использовать эту технологию во всех будущих наборах. Могу и хочу отметить блокируемый дифференциал, который обеспечивает минимальный крутящий момент по сравнению с вождением без блокировки.
    Достоинства:
    Использование режима дополненной реальности. Интересная функция - блокируемый дифференциал. В наборе сразу есть все моторы.
    Недостатки:
    Шины слишком маленькие, капот и двери открываются слишком легко.
  • 4.0

    19 сер, 2021
    С самой ценой я катастрофически не согласен, набор точно должен стоит на несколько тысяч дешевле. А то складывается ощущение, что я плачу за приложение. А так, то нормально. Главный двигатель автомобиля приводится в движение двумя двигателями. Ездит грузовик довольно быстро, шины помогают преодолевать препятствия. Все детали хорошо держатся, даже при столкновении с чем-то остаются на месте.
    Достоинства:
    Основной упор сделан на игру и использование приложения, что качественно выделяет набор в серии. Детали хорошо держатся. Приложение позволяет неплохо управлять.
    Недостатки:
    Цена слишком высокая, чтобы набор мог позволить себе каждый желающий.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари