>
Уточнити наявність у постачальника
6199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

592 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Невеликий автокран ЛЕГО 42079 Технік використовується як при роботах на відкритому повітрі, так і в гігантських складських приміщеннях. Завдяки своїм розмірам і компонуванні, він, як мураха, може переміщати вантажі, які дорівнюють або навіть більше його по вазі. Широкі покришки забезпечують надійне зчеплення з дорожнім покриттям при найважчих роботах, а продумана система підйомника дозволяє підняти вантаж на піддонах на рівень, який перевищує висоту самого автокрана більш ніж в 1,5 рази. Колеса можуть повертатися, а сам підйомник реально працездатний - щоб це продемонструвати, в набір LEGO 42079 додана решітка - піддон, на якій стоїть повна бочка з паливом: автокран впевнено підніме вантаж на максимальну висоту за лічені секунди!

  • 5.0

    25 гру, 2020
    Крутезний набір. "Дід Мороз" приніс синові в 7 років. Це був перший набір із серії Technic в нашого лего-ман'яка. Набори з інших серій збираються ним моментально, а цей змусив трохи потрудитися. Подобається йому дуже. обидві моделі з набору класні. Збирав разом з татом і попутно отримав короткий курс з механіки :) на цих моделях наочно легко пояснити, як працює механіка в автомобілі. Машини, зібрані з цього набору, красиві та ефектні і, головне, - ігрові, не просто поставити на поличку
    Достоинства:
    набір не дорогий (порівняно з іншими наборами в цій серії). достатньо складний, тому цікавий для тих дітей (і дорослих), для яких інші серії занадто легкі. виглядає ефектно, для подарунка саме те!
    Недостатки:
    не знайшли
  • 5.0

    16 жов, 2018
    Ребенок просто обожает конструкторы особенно от LEGO, в этот раз приобрели ему сверхмощный вилочный погрузчик. У него реально поворачиваются колеса и подъемник работает, ребенок в восторге и постоянно играет в новую игрушку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари