>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

569 шт.
0 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.6

Опис

Шлях до серця дитини лежить через ... екскаватор, а якщо екскаватор ще і від ЛЕГО, то цей шлях буде найкоротшим.

LEGO Technic 42121 Надпотужний екскаватор

Набір складається з 569 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається великий екскаватор з величезною кількістю цікавих функцій, які дозволять годинами весело грати. Модель має величезну лопату, яка рухається вгору і вниз, а також рухливий важіль, бігові стрічки і корпус, який обертається. Крім того, кабіна іграшки глибоко деталізована, тут є сидіння для водія, панель керуання та інші цікавинки.

Діти можуть придумувати різні ігрові ситуації, копати чи просто ганяти на екскаваторі по всій кімнаті. Одним словом, вони назавжди забудуть про слово нудьга.

Але з одним екскаватором ваша дитина не залишеться! Відкривши інструкцію, яка йде в комплекті, малюк зможе перезібрати конструктор в сучасний гусеничний трактор зі зворотною лопатою. Які можливості має ця іграшка? На це питання зможе відповісти тільки ваша дитина.

Зверніть увагу, що в коробці також можна знайти додаткові кубики для гри і 4 конуси.

Реалістичність в кожній деталі

Набір ЛЕГО 42121 в точності повторює всі механізми реальної будівельної техніки, тому це відмінна можливість познайомити дітей з інженерною справою і механікою. Більш того, під час гри діти розвивають уяву, прокачують дрібну моторику, покращують логіку і цілий ряд інших якостей. Лего — це відмінна можливість, щоб поєднати приємне з корисним.

Конструктор відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам віком від 8 років. Щоб купити його, досить просто оформити заявку на нашому сайті або зателефонувати на гарячу лінію.

 

  • 5.0

    25 кві, 2022
    Нарешті добрався до збірки альтернативної моделі - гусеничного трактору, і щиро кажучи, цей варіант мені навіть більше сподобався, ніж основна збірка
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    25 тра, 2021
    Великолепный набор, 2 в 1 ) Если вдруг надоест основная модель (уверен, такое будет не скоро), то всегда можно собрать альтернативную!
    Достоинства:
    Цена, качество, размер
    Недостатки:
    нет
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    29 бер, 2021
    В мене є кілька десятків наборів лего різної кількості деталей та різної тематики, які я збираю понад 50 років. Однак це мій перший відгук. Так сказати, з посвятою мене. Коли я побачив набір, то точно вирішив, що придбаю його і не був розчарований. Це чудовий набір як по ціні, так і по якості. При цьому я відмітив для себе один недолік. Він в тому, що ковш скручується, що зменшує його можливості підіймати та опускати груз. Тому мені довелося трохи його змінити. Прикріплю фото.
    Достоинства:
    Лего в черговий раз використали безпрограшне поєднання жовтого та чорного. Готова модель навіть мене вразила за масштабами, використаними техніками.
    Недостатки:
    В стандартній збірці проблема з ковшом, проте її можна вирішити, використавши деталі з набору.
    • 1 кві, 2021
      Чудовий відгук. Це круто, що навіть у такому віці ви знаходите відпочинок у лего.
  • 3.0

    4 бер, 2021
    Это еще один красивый набор 8+ Technic. Сборка была простой, но и выглядит, и работает хорошо. Это довольно неплохой игровой набор. Но далеко не самый большой или лучший. Та и это не первый экскаватор, который я вижу, неужели нам все же нужно больше их. В него включены подъемники 1x2, но они у меня не работают, чтобы зачерпнуть что-то. Кроме того, как обычно, гусеницы не двигаются, если вы толкаете их по гладкой поверхности (стол, твердый пол и т. Д.). Чтобы гусеницы работали правильно, он должен быть на ковре. Конкуренции тому же 8043 он не составит, но детям понравится.
    Достоинства:
    Набор точно понравится мальчикам. Крутое сочитание желтого с черным. Смог тут купить почти сразу после релиза.
    Недостатки:
    Неужели нам нужно столько экскаваторов, это ведь довольно редкий по меркам города вид транспорта. Зато как просят сделать крутой набор с городским транспортом, то нет, держите очередной такой набор.
  • 5.0

    4 бер, 2021
    То есть, до этого лего-экскаваторы были не мощными)) Ну Бог с ним, сам набор мне понравился. Как и судно на воздушной подушке, этот набор имеет ОТЛИЧНУЮ альтернативную сборку. Конечно, рычаг выполняет аналогичную функцию, но остальная часть автомобиля выглядит великолепно и совершенно по-другому. Я с нетерпением жду возможности опробовать его, когда будут выпущены инструкции. Порадовало, что протекторы положили в отдельный пакетик. Сборка начинается необычно, с основы и ковша. Водителя посади нельзя, но каюта выглядит хорошо. Большое лобовое стекло для обзора ... красивое красное сиденье ... пара рычагов управления ... и приличная панель.
    Достоинства:
    Когда-то будет и модель Б. Функция поворота и тд. Уютая кабина. Довольно большой размер готовой модели.
    Недостатки:
    Выбирая из двух, то мне больше понравился ховеркрафт. Экскаваторы уже избитая тема.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари