>
Уточнити наявність у постачальника
12199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 292 шт.
0 шт.
37.8 × 11.8 × 35.4 cm
10+
0 шт.
4.7

Опис

Набір LEGO 42108 Автокран перенесе вас у світ мега машин!

Характеристики конструктора

Автокран, ідеально підійде для любителів LEGO, які шукають іграшку, дуже цікаву і наповнену масою функцій. Дизайн класичний, а колір крана чорно-жовтий, можливо саме тому модель виглядає як справжній будівельний кран! При цьому, працює він так само, як справжній кран! Конструктор призначений для дітей віком старше 10 років. Розміри набору досить вселяють. З 78-сантиметровим краном він високий! Завдяки таким габаритам коробка цієї моделі має довжину 48 см і завширшки 11 см.

Особливості гри в ЛЕГО 42108

Поверніть і ведіть автомобіль куди вам завгодно. Конструктор оснащений виносними опорами, вони дозволяють встановити кран на місці. Кабіна крана має стрілу, її можна підіймати й висувати телескопічний важіль, він досягає дуже великих висот! Підіймач допоможе перенести бетонну колону, ці функції відкриють можливості для прекрасної рольової гри! Перевірте на що ще здатний цей мега кран! Іграшка підкорює дітей з перших же хвилин, вона ніби переносить на будівельний майданчик.

Дитина може керувати вантажівкою, прибирати виносні опори, підіймати стрілу, відтворюючи бетонну стійку.

Кермове управління з 8 колесами, 4 виносними опорами з індивідуальною системою управління, 2 кабінами й надвисокої телескопічною стрілою — все це деталі приголомшливого крана!

Неймовірні емоції від збірки й безліч функцій зібраної машини приведуть в захват кожну дитину.

Купівля LEGO 42108

Якщо ви шукайте подарунок для маленького фаната ЛЕГО, то потрапили за потрібною адресою!

Дана модель — відмінний вибір для вивчення будівельної сфери. Комплект працює в механічному режимі й до гри можна приступати відразу після збирання, батарейки для руху крана й інших частин корпусу — не потрібні.

Всі деталі виконані за стандартами якості виробників LEGO. Набори тільки оригінальні, а ціни — від прямого дистриб'ютора.

Відкрийте новий світ створення задоволення для шанувальників LEGO, разом з моделлю 42108. З приголомшливим дизайном автомобіля і безліччю функцій, весела гра триває ще довго навіть після того, як модель побудована.

Не менш важливим є те, що конструктори відповідають найсуворішим в стандартах якості.

Вироби LEGO піддаються випробуванням, перед тим, як потраплять в руки до дитини. Тому не залишається сумнівів в якості й безпеки іграшки!

  • 5.0

    18 тра, 2021
    Впервые на данном сайте интернет магазина - constructors.com.ua. Что можно сказать. Выше всех похвал!!! Делала большой заказ. Я просто вымучала своими вопросами менеджера Анастасию. В ответ получила профессиональное и человеческое участие. Подобрали товар, согласовали оплату, определили способы доставки удобные для меня. Я очень БЛАГОДАРНА менеджеру Анастасии за терпение, корректность и профессионализм))). Данный конструктор брала в подарок. Сегодня получила. Доставка оперативная, упаковка качественная. Желаю всему коллективу магазина constructors.com.ua БЛАГОПОЛУЧИЯ, УСПЕХОВ, ЗДОРОВЬЯ!!! И пусть у Вас будут всегда УСПЕШНЫЕ ПРОДАЖИ!!!
    Достоинства:
    Качество упаковки. О начинке сообщу после вручения этого подарка.
    Недостатки:
    нет.
  • 4.0

    7 гру, 2020
    Мой малыш получив конструктор был в восторге. Но когда дело дошло до пакета, который он зачемто ждал, может в садик ходить!? Было явно по крохе заметно что растроен и его обманули! Будьте внимательны!!! Всётаки с детками имеете дело!
    Достоинства:
    Оперативно, быстро и вежливо! Девочка уточняющая заказ вообще как солнышко!
    Недостатки:
    Забывчивость при упаковке!
  • 5.0

    14 жов, 2020
    Чем больше я продвигался в сборке мобильного крана, тем больше я удивлялся детализации и качественно сделанной подвижности таких частей, как колеса и рука крана. Они вращаются идеально плавно, при этом собрать подвижную часть очень просто, некоторые детали я подбирал интуитивно, и даже не смотрел в схему. Но тут конечно сыграл большую роль мой опыт, я ведь фанат Лего и я собрал уже десятки наборов. Начинал, как и все с малого с минимальным количеством деталей, и дошел уже до такого продвинутого уровня, как сборка почти 1300 деталей. За день вы этот набор не соберете, работы тут на неделю как минимум, но занятие ой как затягивает.
    Достоинства:
    Качество и подвижность частей крана, итог работы - яркий и похожий на реалистичный автокран.
    Недостатки:
    Нужен опыт в сборке конструкторов лего, новичок тут потеряется.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари