>
Уточнити наявність у постачальника
13499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

463 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26 cm
9+
6 шт.
5.0

Опис

Випробуйте майстерність їзди на перегоновому автомобілі App-Controlled Top Gear Rally Car від LEGO

Опис конструктора ЛЕГО 42109

Любителям перегонів і ралі ця іграшка підійде як не можна краще! Дана модель може контролюватися спеціальним додатком LEGO Technic CONTROL +. ЛЕГО 42109 оснащується інтелектуальною системою концентрації й робить руху більш точними, при цьому дитина має нескінченними ігровими комбінаціями з супроводом справжнього звуку.

Виберіть варіанти з різних можливостей екранного управління, щоб рухатися в різні боки, прискорюватися, застосовувати гальмо і долати перешкоджають об'єкти. Гравці також отримають опцію зворотного зв'язку при цьому час відповідає реальному, в тому числі журнальні відомості про швидкість і нахилі, можна навіть перевірити свої результати в розділі «Перегони в додатку».

Ресурс розміщує також відео ресурси, які допомагають мотивувати гравців на нові звершення. Набори LEGO Technic є хоч і досить складне завдання для вирішення, але цінителі, які люблять вивчати нові інженерні технології точно залишаться задоволені!

Особливості гри

Ця модель конструктора управляється роботою додатка LEGO Technic CONTROL + і обладнана інноваційним Smart Hub з двигуном 1 XL і двигуном 1 л для більш захоплюючого ігрового процесу, справжніх рухів і годин веселощів для фанатів ЛЕГО.

Почати гру просто — зібрати машину, завантажити додаток, приготуйтеся до дії! Завдяки багатофункціональному управлінню водії можуть виробляти всілякі маневри й навіть вибирати звукові ефекти й отримувати зворотний зв'язок в режимі реальності!

Шукаєте подарунки LEGO? Шанувальникам перегонів точно сподобається ця іграшка! Дана модель Лего призначена для дітей старше 9 років.

Маючи довжину понад 26 см, висоту 10 см і завширшки 14 см, іграшковий автомобіль ідеально підходить для подарунка або захоплюючого проведення часу вашої дитини.

Збірка може початися без батарейок, але для того, щоб побачити всі можливості цифрових функцій гри, вам потрібно вставити 6 батарей AA 1,5 В у Smart Hub.

Початок роботи з цією іграшкою, регульованою додатком, дуже швидке, бо в комплект входять повні й прості у використанні інструкції.

Купівля

Наш магазин надає тільки оригінальні набори за ціною офіційного дистриб'ютора. Потрібно відзначити, що деталі LEGO розроблені відповідно до найвищих світових стандартів безпеки і якості. Будівельні комплекти LEGO 42109 сумісні з іншими наборами, що дозволяє дитині проявляти ще більше фантазії у своїх іграх.

  • 5.0

    15 чер, 2020
    Любимая серия моего сына LEGO Technic за новинками которой он следит постоянно. И поэтому решили его порадовать этим набором, пускай осваивает сельское хозяйство. Конструктор имеет два варианта сборки трактор или комбайн. Все подвижные части крепятся хорошо, и при этом нет трудностей с их движением. Сборка проходит без особых трудностей по прилагающейся к набору инструкции.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари