>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

135 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Красивий і стрімкий гоночний болід ЛЕГО 42072 готовий підкорювати траси і шосе, обганяючи менш щасливих чотириколісних суперників. Автомобіль оснащений широким заднім спойлером, що гасить опір зустрічного повітряного потоку, широкими шинами, маленькою кабіною пілота і обтічними бортами. У комплект входять яскраві наклейки для прикраси авто. Інерційний мотор надає боліду досить непогану швидкість, а функція «вибуху» передньої частини машини при її зіткненні з перешкодою виглядає досить реалістичним і вдалим конструкторським рішенням.

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Є pull back мотор, завод при відведенні назад. Мотор займає підлогу машини. Швидкість розвиває велику, їде далеко, можна стрибати з трамплінів. працює відмінно. Т. к. в моторі посадочне місце під хрестову вісь і диски коліс теж під хрест, то тут немає таких проблем як з іграшковими машинками - диски не провертає на осі. Шини дуже м'які і при цьому мають невелику товщину. На диску сидять добре, самі по собі не відвалюються і не прокручуються - гума чіпка. На дисках є пази і гума добре сидить в них. Диски можна ставити обома сторонами. В інструкції ставляться всередину красивою стороною, але можна превернуть, правда треба буде проставки жовтенькі поставити, інакше можуть зачіпати про бампер при зсуві (якщо самі змістіть). Колеса тримаються чудово і без "гайок" Машина міцна, при падіннях з пів метрової висоти не розвалюється. Буває звичайно при сильних ударах щось відвалиться, але це вкрай рідко Попереду зроблений важіль на шарнірі. Коли зверху ставиться мотор, то важіль затискається і не бовтається. При врізанні важіль йде вгору і виштовхує мотор. Купивши ще набір 42073 Можна зібрати 6 колісного монстра. Всередину кабіни можна посадити мініфігурку лего. Якість виготовлення всіх деталей як зазвичай у лего на висоті. У наборі трохи запасних дрібних деталей. Інструкція чудова. Прямо на аркушах надруковані деталі 1:1 і можна прикласти до картинки і з'ясувати яку деталь потрібно. Власне в цьому наборі проблеми з вибором можуть бути тільки в 2х випадках. Треба при цьому розуміти що набір і інструкція для 7 річної дитини: тут потрібно звертати увагу і на деталі які потрібно на цій сторінці і вже потім дивитися на картинку і з'ясовувати які робили куди ставити. 6 річна дитина з величезним досвідом Lego City не завжди так пильний, не дивлячись на те, що там піни завжди різного кольору і на зображенні явно видно по квітам куди вставляти.

Рекомендуємо подивитися ці товари