>
Уточнити наявність у постачальника
24999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 854 шт.
0 шт.
58.2 × 48 × 17 cm
18+
6 шт.
3.7

Опис

Шанувальникам великого гусеничного транспорту точно сподобається набір LEGO "Бульдозер Cat® D11 із керуванням з додатка". На даний момент це один з наборів з найбільшою кількістю деталей і цікавим управлінням з додатка, так що зайнятися тут буде чим.

Про бульдозер

Cat D11, який є прототипом автомобіля з набору LEGO 42131 - найбільший і найпотужніший бульдозер у модельному ряду компанії. Поточна версія D11T, представлена ​​в 2008 році, також є однією з найбільш технологічно просунутих. Бульдозер являє собою справжнього гіганта, який здатний впоратися з будь-якою, навіть найскладнішою роботою.

LEGO-версія бульдозера Cat D11

Варіація бульдозера в даному наборі увібрала в себе всі самі примітні особливості даної версії автомобіля. До того ж були додані функціональні особливості, щоб урізноманітнити збірку і ігровий процес. Серед цікавинок, які ви тут побачите будуть:

  • гусениці з м'якого матеріалу, які покращують зчеплення з поверхнями;
  • 4 мотора (в тому числі 2 кутових) і хаб Control+;
  • деталізований 12-циліндровий двигун;
  • механізм, який опускає і піднімає бічні сходи, відвал і розпушувач;
  • бічні шестерні, які регулюють натяг гусениць.

Цікавий факт! Бульдозер такого розміру не може бути транспортований цілком, тому його збирають на місці робіт. Частково це відтворено в наборі LEGO "Бульдозер Cat® D11 із керуванням з додатка". Наприклад, кабіна розміщена на шасі і прикріплена за допомогою всього лише кількох штифтів.

Управління за допомогою програми

У наборі LEGO 42131 є можливість управляти бульдозером за допомогою програми LEGO Control+. Однак для цього буде необхідно зібрати все правильно. Благо, в додатку є функція тестування, яку можна використовувати після установки коробки передач в шасі, щоб переконатися, що все працює належним чином.

Хаб Control + втоплений в шасі, тому для його включення необхідно натиснути червоний важіль в моторному відсіку, який притискає штифт до перемикача втулки. Після під'єднання до додатка та оновлення прошивки при першому підключенні Вам буде запропоновано відкалібрувати модель. Це по черзі задіє кожну функцію і встановить межі руху. Вікно керування інтуїтивно-зрозуміле, Ви зможете управляти:

  • швидкістю бульдозера;
  • напрямком їзди (можна керувати за допомогою джойстика);
  • послідовністю рухів;
  • піднімати і нахиляти відвал;
  • піднімати і опускати задній розпушувач;
  • піднімати і опускати сходи, що ведуть в кабіну.

Вам не потрібно перемикатися з одного руху на інший, Ви просто натискаєте відповідний елемент керування в додатку, і коробка передач автоматично переміщається відповідно до вимог.

Відсутність фігурок

Для новачків в серії LEGO Technic можливо це буде дивно і незвично, але в серії відсутні мініфігурки. З одного боку це обумовлено тим, що для деяких машин стандартні фігурки будуть малими. З іншого боку, набори цієї серії не про ігри з машинкою, а про інженерію, дизайнерські рішення, будівельні прийоми і готову модель.

Цей масивний бульдозер зі складними механізмами та управлінням з програми порадує навіть найдосвідченіших будівельників техніки.

  • 2.0

    27 гру, 2023
    Купляв дитині на подарунок, дитина розчарувалася, зібрав лего, і постійно вибиває помилку L, ,що не вірно підєднав, хоча складали по інструкції.
    Недостатки:
    Не працює L
    • 6 лют, 2024
      Доброго дня) Нам дуже прикро, що у наборі не працює одна з функцій і це повпливало на досвід гри із ним. Оскільки Ви не були авторизовані на сайті, зв'яжіться з нашим контактним центром (номер вказаний вгорі сайту) та надайте більше деталей стосовно замовлення. Тоді ми зможемо докласти зусиль, щоб виправити цю ситуацію.
  • 4.0

    19 жов, 2021
    Це один з найкращих технічних наборів. Будувати це було захоплююче і бульдозер виходить справді ВЕЛИЧЕЗНИМ та схожим на реальний. Я раніше не був прихильником функцій, що контролюються додатками, однак моя думка змінилась. Те, як додаток тут допомагає підіймати та опускати деталі справді фантастично. Однак я мав проблему з двигуном, довелось перебудувати.
    Достоинства:
    Він має достатньо потужності для повноцінного функціонування, навіть сходи моторизовані. Додаток керує роботою бездоганно і дійсно оживляє цю важку машину!
    Недостатки:
    Я встановив двигуни, перевірив - все працювало та завершив збірку. Однак після цього вигун, який приводить гусениці в рух постійно зупинявся. Довелось розібрати та зібрати знову, тільки тоді все запрацювало.
  • 5.0

    19 жов, 2021
    Это был мой самый первый набор Lego Technic, и это действительно потрясающая модель с интересным дизайном. Удивлен, насколько велика эта машина и все функции работают. На сборку, во время которой мне пытались помешать дети у меня ушла неделя. Благо, я мог пользоваться инструкциями с телефона, а не каждый раз листать бумажную. Только это и помогло закончить так быстро. Гусеницы полностью регулируются, что для меня было действительно захватывающим, и вы также можете управлять лезвием лестницы и рыхлителем через мобильное приложение Control + .
    Достоинства:
    Мне нравится видеть моторизованные части, особенно когда их так много. Возможность дистанционного управления - кайф. У этой штуки есть скорость и крутящий момент! Реалистичные функции настоящего бульдозера.
    Недостатки:
    Если у вас есть дети, то следите за тем, чтобы детали не потерялись.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари