>
Уточнити наявність у постачальника
7999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 010 шт.
4 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Відтворення легенди в нових наборах ЛЕГО
Відеогра «Супер Маріо» знайома кожному. Зробивши свого часу революцію в світі ігор, вона задала нові тренди розвитку індустрії. Для звичайного користувача це чоловічок, який збирає монетки, минаючи перешкоди, на шляху до порятунку свого народу. Геймплей простий, а гра весела. Тепер дві улюблені гри (ЛЕГО і Маріо) з'єднуються в серію конструктора яка не залишить фанатів байдужими. А якщо ви ніколи не грали в «Супер Маріо», то з цим конструктором ви закохаєтесь в веселого чоловічка.

Що особливого
Принцип гри залишається колишнім. Створюйте з конструктора маршрути з випробуваннями для головного героя і проходьте їх, намагаючись зібрати максимальну кількість очок і не втратити життя. Серія створена як комплекс, де до основного набору можна додавати набори-доповнення, розширюючи функціонал.
На особливу увагу заслуговує фігурка Маріо. Дизайнери ЛЕГО розробили для цієї лінійки нову фігурку з такими крутими функціями як голосові підказки, ЖК екран замість очей і рота і ЖК табло на грудях, яке керує грою. Маріо буде з вами спілкуватися протягом всієї гри. Музичне оформлення таке ж, що і у відеоігри.
Тепер можна не обмежуватися рамками екрану - перетворіть будинок у великий ігровий простір і розважайтеся з Маріо всією сім'єю.

Переможіть боса Боузер
У наборі LEGO Super Mario Замок Боузер - битва з босому (71369) вас чекають:
• вежі, що обертаються і коливаються;
• тремтячий міст;
• ласти для підняття рук Боузера;
• Блок часу;
• Фігурки Боузера, Бу, Сухих кісток і Пузиря лави.

Для того щоб зустрітися з останнім босом Боузером, вам доведеться пройти багато випробувань. Перевертайтеся, трусіться і балансуйте на шляху до перемоги. Збирайте очки, боріться з ворогами і проходьте пастки. Залучайте друзів до гри, адже разом веселіше!
Завантажуйте безкоштовний додаток
Додаток LEGO Super Mario являє собою творчу платформу, де ви знайдете корисні поради, цікаві лайфхаки, пов'язані з грою. Спілкуйтеся з іншими гравцями в чаті і обмінюйтеся досвідом.

Характеристики набору
1. Складається з 1010 деталей - легко з'єднувати їх в дивовижні будови і фігурки.
2. У комплекті фігурки персонажів Боузера, Бу, Сухих кісток і Пузиря лави.
3. Фігурка Маріо в набір не входить.
4. Щоб почати гру, з'єднайте набір зі стартовим - Пригоди з Маріо (71360).
5. Для дітей від 8 років.

Купити LEGO Super Mario Замок Боузер - битва з босом (71369) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    6 жов, 2020
    Сын (10 лет) очень увлекся конструктором Lego. Он все видео на ютубе пересмотрел про любимого героя Марио. На день рождения я решила его порадовать и купила сразу огромный набор Замок Боузер аж на 1010 деталей, очень дорогой, но для сына не жалко. Набор сложной сборки, сын сначала сам пытался собрать, но было видно, что ему сложно и когда мы с мужем присоединились, то сборка пошла успешней. Детали качественные, соединяются легко и надежно. Замок красивый, есть подвижные детали. Только самым большим разочарованием было отсутствие главной фигурки. Я не знала, что Марио не будет в комплекте (не досмотрела на сайте в описании) и нужно было купить стартовый набор, чтобы получить главного героя. Но мы уже его приобрели!
    Достоинства:
    Качественный набор, увлекает всю семью.
    Недостатки:
    Цена, отсутствие главного героя Марио в наборе.
  • 6 сер, 2020
    Не так давно купила такой набор. Покупала для сына, но если честно повелась на знакомого человечка Марио. В своё время увлекалась видеоиграми. Доставили аккуратно, мы с мужем удивились, что музыка была прямо как в детстве. Несколько вечеров подряд мы собирали и придумывали препятствия. Сейчас сын играет с друзьями и набор не наскучивает. Наоборот развивает фантазию.
    • 6 жов, 2020
      Это правда, окунулись в детство. Играем с детьми, уже практически все комната в препятствиях.
    • 4 жов, 2020
      Тоже брали такой набор. Вот как раз на счет музыкального сопровождения вы правы на все 100%, аж ностальгия по видеоигре наступает. И очень круто, что препятствия можно как угодно делать, благо количество деталей позволяет и есть где развернуться. Ну и конечно же LEGO Super Mario Замок Боузера - битва с боссом хорошо дополняет наши предыдущие наборы Лего. Покупали сыну, так он бывает час 3-4 играется, создает интересные преграды и различные сюжеты. В общем, для фантази ребенка очень полезно я считаю.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Як Ви пам'ятаєте, щоб виграти Маріо потрібно перемогти Дракона. Набір сповнений пасток але і бонуси в ньому присутні. Розробіть свій план перемоги, наділить Маріо властивостями переможця. Повірте, це захопливіше ніж гра у приставку.
    • 6 жов, 2020
      Чтобы помочь Марио понадобиться купить костюмы из других наборов. Ждем свои.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Якщо Ви вже почали збирати набори із серії про Маріо. То цей набір неодмінно повинен у Вас бути. Це кінцева битва героя. Добрий задум із рухливим мостом, за проходження можна додати удвічі більше монеток. Геймери оцінять такий набір.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Последний бой - он важный самый... Да, хороший набор для завершения битвы. Марио! Вперед!!!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари