>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Улюблені герої тепер ще ближче
Надихнувшись «Нінтендо» та іграми 90-х років, ЛЕГО анонсували нову серію конструктора під назвою «Супер Маріо» за мотивами однойменної гри. Випробуйте нові можливості гри з конструктором. У наборах «Супер Маріо» вас чекає свіжий погляд на гру і принципово нові функції. Зберіть колекцію з 4 Маріо в різних вбраннях, які представляють собою рівні гри. Крок за кроком освоюйте новий рівень з Маріо і переходьте до гри з іншого фігуркою.
Оживляйте культових персонажів
Тепер, для того щоб відчути гру улюбленим персонажем не обов`язково тримати в руках ігрову консоль. Адже грати наживо веселіше. Розширюйте простір для рухів і дій персонажа і спостерігайте, як набираються бали. Фігурки Маріо мають свій унікальний дизайн, який створений так щоб можна було швидко поміняти наряд і освіжити гру.

Як грати з Маріо
Гра з набором LEGO Super Mario Пожежа Маріо (71370) близька по духу з консольної грою «Маріо». Зберіть з конструктора ігровий простір для фігурки. Зелена зона - початок маршруту, а прапорець - фініш. На своєму шляху Маріо зустрічатиме героїв, яких він може спалювати. При кожному русі він створює характерні звуки, збираючи монетки і знищуючи ворогів. При цьому, Маріо вміє змінювати вираз обличчя для того щоб передавати емоції: його рот і очі можуть приймати різний стан. На грудях у фігурки розташований лічильник, який показує очки в грі і керує процесом. Для початку гри нахиліть Маріо вперед і біжіть назустріч пригодам.
Для гри використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Super Mario, який доступне для Android і iOS. Тут ви знайдете інструкцію по збірці керівництво гри, творчі способи гри і натхнення для веселощів.
В даному наборі ви купуєте костюм Маріо-Спалювач. Для того щоб активувати його поєднайте костюм з тулубом, яке ви можете знайти в повному наборі.

Загальні характеристики набору
1. Складається з 11 деталей.
2. Представляє собою костюм Вогненного Маріо, який вміє спалювати.
3. Батарейки не потрібні - прикріпіть тулуб до костюму.
4. Тулуб в комплект не входить.
5. Рекомендуємо поєднувати набір з іншими для живої і веселої гри.
6. Вікове обмеження 6+
Купити набір LEGO Super Mario Пожежа Маріо (71370) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    10 сер, 2020
    Шикарний набір, полюбляла у дитинстві цей супер костюм. Головне, купити фігурку Маріо, а вже потім довнювати її різними елементами. Цей набір обов'язково повинен бути у Вас.
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Любители игры Марио помнят, что именно белый костюм дает Марио первые суперспособности. Благодаря нему в игре Марио стрелял огнеными шарами, почему здесь не использовать этот же ход? Итак, начинаем игру,строим из сопутствующих материалов препятствия и вперед за победой!
    • 30 вер, 2020
      Мила, я тоже вспомнила игру, которую так любила в детстве, а не помните какие еще костюмы были в игре?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари