>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

468 шт.
3 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Улюблений герой прийшов в 3D світ
Super Mario - одна з найпопулярніших ігор сучасності. Вона полюбилася дітям і дорослим завдяки простому і зрозумілому ігровому процесу, яскравому інтерфейсу і звуками та мелодіями, які легко запам`ятовуються. Компанія ЛЕГО вирішила втілити культову гру в формат знайомих пластикових будівель. Спробуйте Маріо в вигляді реальної іграшки, яка буде бігати про всьому будинку і збирати монетки. Випробуйте нові можливості гри з конструктором ЛЕГО. Об'єднайте разом дві улюблених гри і спробуйте на собі абсолютно новий формат як для Супер Маріо, так і для ЛЕГО.

Що вас чекає в наборі
Набір LEGO Super Mario Охоронна фортеця (71362) - це набір-додаток до стартового - Пригоди з Маріо (Артикул: 71362). Побудуйте для Маріо новий маршрут з цікавими пригодами. Збирайте додаткові очки, проходячи перешкоди. Особливістю набору є те, що ви можете його комбінувати з іншими і придумувати кожен раз нові маршрути для героя.

Гра з набором
Побудуйте для Маріо незвичайну смугу перешкод у вигляді замку, який будується, з набором LEGO Super Mario Охоронна фортеця (71362). Ця фортеця і її скарби надійно охороняються. Чи зможе Маріо впоратися з усіма випробуваннями?
На шляху героя будуть не тільки вороги, а й складний маршрут. Щоб дістатися до фортеці і виграти цифрові монети вам потрібно буде використовувати катапульту, перестрибнути через лаву або пройти по сходах в «воді». Борючись із фігурками Боб-омбало, Купа-Тропа і дикою рослиною-пожирачем. Маріо по-різному реагує на кожного героя і кожен об'єкт - спостерігати за його реакціями дуже весело і цікаво.

Дивіться за прогресом в грі через табло на грудях фігурки Маріо. На ньому можна подивитися кількість очок, реакції персонажа і його дії. Звуки героя допоможуть повністю зануритися в гру. Зверніть увагу, при кожному русі Маріо змінює емоції: вираз рота і очей.
Для цього набору є безкоштовний додаток LEGO Super Mario, доступний для Android і iOS. Воно має прості та зрозумілі інструменти перегляду, що допомагають конструюванню, і творчості. У ньому ви також зможете поспілкуватися з іншими гравцями для обміну інформацією та ідеями, які допоможуть вам надихнутися для чогось нового.

Основні характеристики
1. У наборі 468 деталей - побудуйте багато нових перешкод для Маріо.
2.Є набором-доповненням до базового набору Пригоди з Маріо (Артикул: 71360) та розширює його функціонал.
3. Це безпечна іграшка - у виробництві використовується якісний, нетоксичний пластик.
4. Для дітей від 6 років.
5. Чудовий подарунок для фаната гри «Супер Маріо»

Купити набір LEGO Super Mario Охоронна фортеця (71362) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    16 вер, 2020
    LEGO Super Mario Охранная крепость (71362) - очередная обновка, это не первый набор серии. Поэтому собираю не всегда по инструкции. Самодельничаю. С эим набор появилось больше платформ, больше уровней.
    Достоинства:
    Оригинальность, качество набора.
    Недостатки:
    Набор не будет интересен без стартового.
    • 30 вер, 2020
      Подскажите, на последнем фото набор собран по инструкции или это самоделка?
  • 5.0

    6 сер, 2020
    LEGO Super Mario Охранная крепость (71362) останній етап перед вирішаючим боєм у LEGO Super Mario Замок Боузера - битва с боссом (71369).Саме тут герой може потренуватись, здобути бонуси, обернути ворогів на друзів. Можливості гри не мають меж. Успіхів Вам у боротьбі.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Цікавий набір сповнений пригод. Крнструкторам вдалось відтворити рослини із зубами, як у грі. Вам знадобиться наділити Маріо силою пригучості, щоб пройти цей етап та потрапити у вежу. Удвох гратися ще цікавіше. Подивимось, чиї вміння одержать перемогу. А, на чиєму боці ви?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари