>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

484 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Увага! Для гри з набором LEGO Super Mario "Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень" знадобиться основний набір з фігуркою.

Переходимо до набору

Якщо Ви грали в будь-яку з ігор про Маріо, то швидше за все знайомі з Лакіту — пронозливими істотами, які раз у раз намагаються щось скинути на героїв. Якщо ж ні, то набір ЛЕГО "Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень” стане прекрасним приводом познайомитися з цілим світом цих істот і постаратися їх здолати.

Хто ж такий Лакіту?

Головний ворог, навколо якого все крутиться (в прямому сенсі цього слова) в наборі ЛЕГО 71388 — Лакіту. Це невелика істота, яка сидить на хмарці і керує нею. За рахунок свого становища, їй зручно стежити за тим, що відбувається на землі і атакувати героїв. Іноді Лакіту бувають доброзичливими, але, мабуть, на цей раз Вам попався досить агресивний. Маріо і Луїджі доведеться постаратися, щоб скинути цю хмарку вниз. Рухайте героїв вперед і назад на хмарних повзунках, обертайте платформу і збийте Лакіту вниз.

Ще вороги будуть?

Звичайно будуть! Набір ЛЕГО "Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень" не дасть Вам занудьгувати, адже окрім Лакіту, Ви зустрінете і інших ворогів.

  1. Куля Білл. Ворог у формі кулі норовить напасти на Вас і не дати дістатися до Лакіту. У нього чорне тіло, 2 руки, білі злі очі і двигуни ззаду. Куля Білл просто літає, не орієнтуючись на героїв. Перемогти його можна просто стрибнувши на нього.
  2. Лохматик. Незважаючи на те, що ця істота має деякий інтелект, в основному вона дика і нападає на героїв. За рахунок чорних колючок по всьому тілу, в іграх він з'являється як монстр, якого неможливо перемогти. Сам Лохматик не буде першим атакувати Маріо, проте краще, щоб Ваші шляхи не перетиналися.

Можна отримати бонусний час?

Набір ЛЕГО 71388 дає Вам майже унікальну можливість — додати собі часу на проходження рівня. Оскільки на все про все Вам дається лише 60 секунд, яких часто не вистачає на те, щоб перемогти всіх ворогів і зібрати багато монеток, блок стане дуже корисним нововведенням. Якщо бути точніше, він дасть Вам +30 секунд на проходження і Ви зможете пройти більш масштабний рівень.

Гра удвох

У набір ЛЕГО "Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень" можна і потрібно грати разом з кимось, адже так буде набагато простіше перемогти. Покличте друга, у якого є фігурка Маріо або Луїджі, візьміть свого героя і весело проведіть час, намагаючись розкрутити і скинути Лакіту вниз. Мало того, за спільну гру Ви також отримаєте додаткові монетки — суцільні плюси.

Підключившись до гри удвох, Ви зможете:

  • разом збирати монетки;
  • виконувати спільні дії (ходьба, перевороти, стрибки);
  • проходити випробування;
  • ділитися нагородами;
  • змагатися між собою.

Що дасть скачування програми?

Для отримання повної насолоди від гри з набором ЛЕГО Небесний світ Лакіту. Додатковий рівень”, обов'язково потрібно встановити додаток ЛЕГО Супер Маріо. Там ви зможете:

  • підключити свою фігурку (Маріо або Луїджі);
  • збирати свою цифрову колекцію;
  • використовувати вбудовані інструкції;
  • дивитися навчальні відео;
  • відслідковувати кількість монет;
  • виконувати різноманітні завдання;
  • ділитися своїми досягненнями.

Вперед, ставте Маріо або Луїджі на стартову трубу, зчитуйте код і біжіть перемагати ворогів і заробляти монетки. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

  • 4.0

    14 сер, 2021
    Можу сказати, що без стартового набору він не потрібен. Обов’язково мати чи Маріо, чи Луїджі, а краще їх обох. В нас на даний момент лише Маріо, але в планах отримати і його брата. Функція з розкручуванням добре працює, проте через кілька десятків ігор набридає і тут вже постає питання про придбання наборів з розширенням. Як на мене, то це непогана ідея, адже вони є різного розміру та складності.
    Достоинства:
    Як я зрозумів, можна грати одразу і з Маріо і з Луїджі. Фігурки ворогів одразу помітні. Є деталі з травою та водою.
    Недостатки:
    Потрібно мати цей набір, стартовий набір та пізніше набір з розширенням. Доведеться витратитися.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    На первый взгляд набор очень красивый. Благодаря ярким зеленым и синим тонам, контрастирующим с белыми облаками, он в целом создает положительный эффект. В отличие от других наборов этой серии, соединительные планки на этот раз прикреплены с более сильным перекрытием, что делает все намного более стабильным. Пару ловких движений и Лакиту уже валяется рядом, а я могу забрать свои заслуженные монетки.
    Достоинства:
    технически набор улучшен. Фигурки выглядят похоже на игру. Марио помещается на всех платформах. Понравится и ребенку, и взрослому.
    Недостатки:
    было бы забавно, если бы у Лакиту был светофор и клетчатый флаг как отсылка к его роли в «Mario Kart».
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Сборка была очень интересной, но вам нужно либо загрузить инструкции в формате pdf онлайн, либо загрузить приложение Super Mario. В набор входит Лакиту в его облаке - главный враг. Вся идея состоит в том, чтобы запрыгнуть в один из облачных контейнеров, а затем скользить взад и вперед, чтобы заставить Лакиту вращаться и в конечном итоге выпасть. Также вы получите монетку, если победите Пулю. Играть интересно, хоть Марио иногда и падает.
    Достоинства:
    Есть некая доля сложности, в том, чтобы победить Лакиту. Необычный воздушный мир. Блок с дополнительным временем.
    Недостатки:
    Бумажных инструкций нет. Обязателен стартовый набор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари