>
Уточнити наявність у постачальника
625 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

24 шт.
1 шт.
15 × 1 × 9.5 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

*барабанна дріб*
Зустрічайте набір ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3". Ще більше цікавих монстрів, ще більш захоплюючі рівні, ще більше можливостей для ігор. Битви ще ніколи не були такими веселими!

Про набір

Набір ЛЕГО 71394 є полібегом, тобто продається в невеликому пакетику. У кожному пакетику є 1 монстрик на підставці. До речі, підставку можна використовувати не тільки для демонстрації персонажів, а й інтегрувати в рівні. Всього в 3 серії є 10 персонажів:

  • Галумба;
  • Парабомб;
  • Буу;
  • Кроубер;
  • Амп;
  • Торпеда Тед;
  • Кістяний жук;
  • Гриб життя;
  • Павучище;
  • Пікірувальник.

Купивши набір ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3" Ви рандомно отримаєте когось із них.

1 — Галумба

Один з родичів гумби радий вітати Вас в наборі ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3". Виглядає як злий коричневий гриб з великими зубами. Галумба буде прогулюватися по рівню, сподіваючись напасти на Маріо або Луїджі. Щоб перемогти його, герою доведеться стрибнути на нього.

2 — Парабомб

Один з ворогів в наборі ЛЕГО 71394 атакуватиме героїв з повітря. Парабомб повільно спускається вниз на парашуті, а потім перетворюється на звичайного Боб-омба. Постарайтеся не допустити вибуху, а не то рівень доведеться почати заново.

3 — Буу

Буу — один з найпоширеніших ворогів тепер може приєднатися до вашого рівня, якщо Ви отримаєте його з набору ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3". Це велика біла примара, але дуже соромлива. Але не втрачайте пильності, як тільки Ви відвернетеся, Буу не тільки покаже своє обличчя, але і нападе на Вас.

4 — Кроубер

Літаючих ворогів в іграх про Маріо досить багато, тому набір ЛЕГО 71394 пропонує Вам ще одного — Кроубера. Кроубер — це птах, схожий на ворона, який застає героя зненацька і швидко атакує. Будьте уважні, інакше він зможе перешкодити Вам перемогти і зробить це справді швидко.

5 — Амп

Амп — це маленька наелектризована металева куля. У наборі ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3" на його сірому обличчі красується велика посмішка, але він не упустить моменту вдарити героя зарядом електрики. А з мокрими руками до нього взагалі підходити заборонено.

6 — Торпеда Тед

Ворог у вигляді торпеди увірветься в ваші рівні з набором ЛЕГО 71394. Він чимось схожий на Кулю Білла, проте все ж більш самовдоволений. Через нездатність Маріо і Луїджі наступати на ворогів під водою, Тед виявиться одним з найнебезпечніших супротивників на створеному Вами рівні. Можливо, найкращою ідеєю буде уникнути зустрічі з ним.

7 — Кістяний жук

У наборі ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3" Вас також буде чекати кістяна версія Дзижчащого жука. Зовні Кістяний жук схожий на черепашку, з сірим панциром і злегка зеленуватим тільцем. Його панцир надійно захищає його від атак, тому перемогти його стане тією ще задачкою.

8 — Гриб життя

Єдиний, хто може врятувати Вас від цієї орди монстрів в наборі ЛЕГО 71394 — Гриб життя, який врятує Вас від падіння, лави, ворогів і інших небезпек. З огляду на те, що небезпеки і правда чекають Вас на кожному кроці, цей зелений гриб буде дуже до речі. І не доведеться ризикувати своїм життя, щоб його здобути, як в іграх про Маріо.

9 — Павучище

Цей жовто-фіолетовий павук кинеться на героя в той же момент, як тільки його побачить. Якщо бути точніше, то в наборі ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3" Паучище з New Super Mario Bros 2, з великими червоними боксерськими рукавичками. Перемогти його вдасться ударом або стрибком.

10 — Пікірувальник

Летюча миша також вирішила не упустити можливості позмагатися з героями і приєдналася до набору ЛЕГО 71394. Пікірувальник зависне в повітрі і атакує героя, як тільки той підійде занадто близько. І нехай Вас не вводить в оману досить милий вид цієї блакитний мишки.

Кожен із запропонованих персонажів по своєму цікавий, унікальний і здорово урізноманітнює ігровий процес. Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Набори персонажів – випуск 3" (71394) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 4.0

    20 сер, 2021
    Придбав 3 пакетики та на жаль, отримав дублікат - 2 Кроубера. Він і так доставляє мені проблеми на рівні з падаючою вежею, а тут їх одразу 2. На додачу до них, у наборі попався Гриб життя. Хто не знав, якщо дістатися з ним до прапорця, то ви отримаєте 10 монет. Підсумовуючи, я розумію, що такий пакетики коштує набагато дешевше, ніж придбання самого героя, проте я трохи розчарований повторкою.
    Достоинства:
    Загалом серія сподобалась, персонажі більш унікальні, ніж в попередніх. Всі вони поставляються на підставках - основах. Сподобався отриманий Гриб життя.
    Недостатки:
    Можна отримати не того, кого хотів. Що зі мною і сталось(
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Не знаю, может в тот день звезды на небе сошлись или Венера была в каком-то Сатурне, но я получил именно того персонажа, какого хотел - Ампа. Я конечно считаю, что он должен был быть черным, а не серым, но это уже такое. Самое веселое это то, что когда вы топните на него, вы получите удар током и на пару секунд застынете. Единственный способ победить его - использовать звезду, тогда вы получите около 10 монет.
    Достоинства:
    Мне повезло, попался тот, кого и хотел. +1 представитель лавового биома в моей коллекции. Ампа можно добавить к любому уровню.
    Недостатки:
    Некоторые герои не очень интересные, тот же Кроубер.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Взял 1 пакетик на пробу, вместе с новым набором-кораблем. Мне попался Буу. Я был немного удивлен, когда узнал, что, хоть он и напуган, Марио все равно больно, если он попадает на него. К счастью, у него штрих-код отличительный от штрих-кода Буу из Замка Боузер, так что вы можете иметь его на том же уровне. Неплохое приобретение.
    Достоинства:
    Можно дешево получить дополнительного персонажа. Персонажи сборные. Буу может быть включен в уровень или использоваться как демонстрационный набор.
    Недостатки:
    Кусючий этот Буу, я думал он добрый.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари