>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

18 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360).

 

Знаєте, який найбільш креативний костюм для Маріо існує? Так, це костюм пінгвіна. І його можна побачити в наборі конструктора LEGO Super Mario 71384 Маріо-пінгвін.

Неймовірний костюм

Костюм має дві частини, які ваш персонаж Маріо зможе на себе одягти.

  • Перша частина має капелюх, який повинен зображати дзьоб пінгвіна. Ця частина також має сині крила, які Маріо повинен одягнути.
  • Друга частина — являє собою тіло пінгвіна і його жовті лапки.

Коли костюм не використовують, то частини костюму будуть зберігатися на двох підставках, які з'єднані між собою. Одна з підставок в наборі ЛЕГО 71384  має місце, на яке можна повісити капелюх у формі дзьоба і частину з крильцями. На цій же підставці можна побачити кубики льоду, які утворилися біля костюму.

Що дає костюм?

Завдяки костюму герой Маріо має дуже милий вигляд. Але, крім цього, костюм має свої бонуси при використанні. За легендою, на ігровому рівні, завдяки костюму, ви зможете збирати додаткові монети. Одягніть костюм на Маріо і швидше просковзніть по рівню на животі, як пінгвін — швидко і елегантно!

Для кого підійде набір?

Набір підійде для тих, хто вже придбав стартовий набір 71360 Пригоди з Маріо і у нього вже є фігурка персонажа, або як доповнення до його покупки, щоб відразу нарядити вашого героя в костюм пінгвіна.

Де замовити?

Набір ЛЕГО Super Mario 71384 Маріо-пінгвін можна замовити на нашому сайті за хорошою ціною.

  • 5.0

    19 лют, 2021
    Марио же в первую очередь сантехник, но за года пока он существует, он перепробовал много разных нарядов. Теперь вот есть возможность в пингвина нарядить. Набор включает в себя новый костюм, кепку и подставку для демонстрации. Как только Марио вставляется в костюм, он мгновенно распознает его и активирует соответствующую способность. Он позволяет Марио скользить и плавать, что дает вам возможность собирать бонусные монеты. В отличие от любых других наборов бонусов, этот костюм также включает пару ласт.
    Достоинства:
    В костюме Марио очень даже похож на пингвина. Подставка позволяет демонстрировать костюм, когда он не на Марио.
    Недостатки:
    Какие недостатки...Это ж просто костюмчик.
  • 5.0

    19 лют, 2021
    У меня до этого был лишь марио-тануки, а теперь и костюм пингвина прикупил. Больше всего понравилось скользить на животе. Так еще и не просто так, а за это начисляют дополнительные монеты. Не знаю, насколько целесообразно покупать эти костюмы, нам с сыном просто нравится время от времени переодевать Марио. С нетерпением ждем, чтобы лего сделали еще какого-то героя.
    Достоинства:
    Можно надевать не весь костюм, а например только шляпку. В костюме Марио смешно скользит.
    Недостатки:
    Крылья не используем вообще, так как часто отпадают.
  • 4.0

    19 лют, 2021
    Неплохое разнообразие для Марио, особенно зимой. С помощью костюма Марио узнает силу пингвина и будет имитировать звуки скольжения при игре. Также, если он скользит на пузе, то получает дополнительные монетки. Дизайн хороший, но вот крылья часто отваливаются. Перед покупкой убедитесь, что у вас есть стартовый набор и что ваш девайс поддерживает приложение, а то просто выкините деньги.
    Достоинства:
    Дополнительные возможности для Марио, то же скольжение. Также при этом будут даваться монетки. Та и сам костюм выглядит прикольно.
    Недостатки:
    При активной игре крылья отпадают, приходится поправлять. Работает только с базовым набором.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари