>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

217 шт.
4 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Онлайн цікаво, а наживо незабутньо
Головний герой гри «Супер Маріо», яку ми звикли грати на ігровій платформі Nintendo користується великою популярністю у різних поколінь. Компанія ЛЕГО вирішила здивувати фанатів випуском тематичної серії, присвяченої Супер Маріо. Улюблений герой тепер буде грати з вами в реальному світі, не змінюючи при цьому свій фірмовий голос і музику. Принцип гри також залишається колишнім. Спробуйте цю приголомшливу новинку, натхненну ностальгічними спогадами.

Киньте виклик рослині-піраньї
Побудуйте для Маріо цікавий маршрут випробувань за допомогою стандартних кубиків ЛЕГО Вони легко з'єднуються і міцно тримаються. Все починається з зеленого поля, яке позначає старт. Чорним прапорцем позначений фініш. Переставляйте весь маршрут як вам завгодно, створюючи нові рівні для персонажа, і намагайтеся проходити їх з максимальною кількістю очок. Заробляйте додаткові бонуси і особливі нагороди за проходження випробувань, але спробуйте зберегти всі життя.

У наборі Super Mario Гойдалки заводу "Піранья" (71365) вас чекає дика зубаста рослина, яке захоче з'їсти Маріо. Швидко гойдайтеся на гойдалках, але не наближайтеся до голодних піраній. Цей модуль також містить фігурки іграшок Гумба і Купа Трупа. Топайте по них, для того щоб заробити додаткові очки. З'єднувати цей набір зі стартовим, для того щоб почати гру. Маріо (фігурка в комплект не входить) реагує на всі ваші дії і періодично створює звуки, що дозволяє зануритися в гру з головою.
Користуйтеся безкоштовним додатком
Знаходьте нові, неординарні рішення для гри в додатку LEGO Super Mario. В ньому є інструкція для будівництва набору і підказки. Обмінюйтеся своїм досвідом та ідеями з іншими гравцями в спеціальному чаті.

Характеристики набору
1. Складається з 217 деталей - збирайте для Маріо власні цікаві маршрути.
2. Це набір-додаток до базового - Пригоди з Маріо (71360).
3. Фігурка Маріо в комплект не входить.
4. Вороги Маріо представлені фігурками Гумби і Купи Трупа.

Купити LEGO Super Mario Гойдалки заводу "Піранья" (71365) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні та сертифіковані.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Игра хороша. Сделано великолепно. Играет ребенок с большим удовольствием, не надоедает. Обязательно куплю ещё что-нибудь из серии Марио. Тем более это любимая игра моего детства! Качество отличное, как обычно у Лего. Ничего не разваливается в процессе игры, всё плотно крепится.
    Достоинства:
    Качество, цена. возможность дополнять наборами из серии
    Недостатки:
    Пришлось фигурку Марио купить отдельно
  • 3.0

    5 жов, 2020
    Что-то если так посмотреть, то я увидела больше минусов, чем плюсов в наборе. Отсутствие Марио было ожидаемо и у нас он уже был, но вот отсутствие крота Монти, с которым ценник мне был бы уже более понятен, никак не оправдывается. Ну и чтобы начать строить нужно зайти в приложение, а я как-то всегда думала, что Лего и прочие конструкторы наоборот предназначены для того, чтобы оторвать детишек от экранов
    Достоинства:
    Забавная идея набора
    Недостатки:
    Слишком мало за свою стоимость
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Комплект LEGO Super Mario Качели завода "Пиранья" достаточно интересный, разнообразие привнес в игру ребенка. Плохо конечно, что основной фигурки Марио нет в комплекте. Покупали эту фигурку когда-то отдельно, но уже состояние не айс( А на счет набора претензий нет, детальки хорошо скрепляются, маршрут испытаний можно как по инструкции, так и самовольно сделать. Через мобильное приложение кстати много подсказок нашел о прохождении и советы по строительству преград. Ну и естественно во время прохождения идут звуковые сигналы и картинка на персонаже Марио меняется. Ребенку модуль понравился, можно еще и с другими наборами пробовать соединить - так полоса препятствий будет длинней.
    Достоинства:
    Интересная задумка локации, новые преграды. Детали из хорошего пластика.
    Недостатки:
    Комплект без главной фигурки, если у вас до этого базовой фигурки Марио не было, то нужно будет докупать.
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Марио и лего обожаю ещё с детства, когда все собирались у кого-то дома и собирали конструктор или играли в приставку. Поэтому периодически радую себя наборами, похожими на этот. Здесь вообще ещё и дополнительно приложение замутили для игры, где можно посмотреть идей для уровня, сохранить свой или поучаствовать в конкурсе. Жаль только, что Марио в наборе нет, придеться докупать еще и лего 71360.
    Достоинства:
    Наличие приложения, хорошие крепления у деталек.
    Недостатки:
    Нет Марио в наборе(
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Набір наповнений звуками із улюбленої гри, це робить його більш реалістичним. Треба пройти гойдалку так, щоб головного героя не з'їли. Сам набір збирається легко, він якісний та яскравий. Доброї Вам гри!
  • 4.0

    5 сер, 2020
    Набір добрий, єдиний мінус- відсутність Маріо. Доки ми чекали чергову посилку, замість Маріо взяли фігурки супергероїв. Збудували свій маршрут та гра почалась.Не просто було здолати рослину із міцними зубами, нам допомогли бонуси. Весела вийшла гра.
    • 30 вер, 2020
      Да, отсутствие Марио портит репутацию набора. Можно было бы сделать его дешевле. Мы по Вашему совету тоже взяли минифигурки из других наборов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

174 шт.
7+